Pengalaman Guna Detergent Film Zing+

Assalamualaikum. 
Hari ini huda nak kongsi satu produk canggih iaitu - Detergent Film Zing+



First time huda baca dari blog Ben Ashaari tentang Detergent Film Zing+ ni, apa bende ni? 

Boleh guna basuh baju? Tapi tak nampak macam sabun pun. 

Ada ke sabun nipis macam film? 

Ok, huda pasti korang pun akan tertanya-tanya macam huda kan.. 

Meh sini huda cerita pengenalan tentang Detergent Film Zing+

Detergent Film Zing+ ini adalah kombinasi serbuk pencuci, pelembut pakaian dan disinfectant yang diproses menjadi Detergen Film dengan teknologi Jerman. 

Berat sekeping Detergent Film hanyalah 4g dengan ketebalan 0.1cm
Berat setiap pek yang mengandungi 30 films adalah 120 gram 
( sama berat dengan iPhone 6 tau!)

Keistimewaan Detergent Film Zing+

1) Jimat Masa dan Jimat Air 
- Detergen Film ini mudah larut dalam beberapa saat. Ianya juga mudah dibilas.

2) Lembut pada tangan dan pakaian sebab pH Neutral.
 Jadi tiada lagi masalah kulit mengelupas bila basuh baju

3) Selamat dan Mesra Alam

❐ Bebas fosforus
❐ Tiada Agen Peluntur
❐ Biodegradasi

Pengalaman Guna Detergent Film Zing+

Ketika Family Day KBBA9 di Legend Resort Cherating, anak huda ada terkencing dalam seluar. Biasa la budak-budak kan, redha jer la, malas nk banyak bunyi, taknak anak label mama dia kuat bebel.
 Mujur ada Detergent Film Zing+. Penyelamat untuk huda cuci seluar jeans anak yang berbau hancing tu.
 ( Abaikan sinki yang bersepah dengan baju swimming dan underpant arif haikal 😜 )



Mula-mula huda koyakkan detergent film dan letakkan di atas kawasan yang kotor. letakkan sedikit air, kemudian ia terus larut. Huda pun sental hingga keluar buih yang banyak.



Memang mudah sangat. Cuci pun senang, nak bilas pun cepat sebab kesan sabun mudah dibilas. 


Best kan Detergen Film Zing+ ni??

Saranan huda, wajib beli Detergent Film Zing+ terutama sekali bila travel. Pek  Detergent Film Zing+  yang sangat mudah di simpan di dalam beg, saiz yang kompak dan ringan memang sangat kondusif. 

Memang canggih habis la bila ada Detergent Film Zing+ . Baru la up-to-date =)

Nak guna dirumah pun sangat di galakkan.
Sebab nak ajar anak-anak basuh baju pun senang. Takde dah masalah sabun pencuci tumpah. Ikut sahaja arahan dengan membaca label di belakang pek  Detergent Film Zing+ .

Huda bagi 5 Bintang untuk  Detergent Film Zing+ 
⭐⭐⭐⭐⭐

Berminat nak beli ??

Mudah sahaja 
Boleh hubungi Cik Ros Farina di +012 235 0657.





Sekian perkongsian huda hari ini. 
Cepat-cepat hubungi no di atas untuk dapatkan Detergent Film Zing+ anda hari ini juga!


some_text

13 comments:

  1. Memang senang guna Zing+ ni, sekarang dah takde masalah tompok² sabun kat baju hitam bila basuh sebab Zing+ ni mudah larut dalam air.

    ReplyDelete
  2. Tadi kak Ti baca Ummi Nani share pengalaman guna Zing+ ni.. Sekarang tengok huda pulak guna... Teruja kak Ti nak cuba guna jugak..

    ReplyDelete
  3. Kak nina pun tak sabar nak try guna. Hari tuu husband dah try kat Dobi. Best gak katanya...

    ReplyDelete
  4. tak pernah lagi guna, tapi mcm berminat nak guna :)

    ReplyDelete
  5. teringin nak cuba zing nie.. mc best jer

    ReplyDelete
  6. Senang nk bawa travel... Tk gaduh nk tumpah.

    ReplyDelete
  7. Wahh bagusnya Zing+ nie. Lagi mudah!

    ReplyDelete
  8. first time ni dgr detergnt film. nais kak. boleh try beli ni

    ReplyDelete
  9. Kene cari untuk cuci baju yang degil tanggal kotorannya..menarik

    ReplyDelete
  10. Qaseh tak try lagi , jap lagi nak try jugak

    ReplyDelete
  11. Memang best guna sabun ni. Jimat air sebab buih sabunnya mudah bilas

    ReplyDelete
  12. memang best pakai sabun ni. serius best!

    ReplyDelete
  13. Lepas guna Zing+ Detergent Film ni dah taknak guna sabun lain lagi dah

    ReplyDelete

Powered by Blogger.