Produk Review : Q-Tab Maydan



Assalamualaikum, Salam hujung minggu! 

Mulakan hari anda dengan senyuman semanis senyuman Fazura ni.. 
sebelum ni huda dah kongsi kisah sebalik Fattah Amin dengan senyuman manisnya>>KLIK  SINI <<


Hari ni huda nak kongsi pula kisah sebalik senyuman manis Fazura ni rupanya nak promosikan produk terbaru keluaran Maydan yang baru dilancar bulan lepas >> Press Conference & Signing Ceremony Maydan <<

Produk yang Fazura pegang tu namanya Q-Tab

Jom close up tengok macamana Q-Tab ni...


First time huda tengok packaging Q-Tab Maydan ni terus jatuh cinta sebab comel sangat kan?

Lepas buka dan rasa, jatuh cinta lagi sekali sebab sedap! Kunyah-kunyah jer tablet ni, tak perlu telan dengan air.

Betul ke sedap? Tak percaya tanya Arif Haikal! Tengok ni, huda kata kalau nak makan wajib selfie dulu, dia sanggup buat macam-macam gaya semata-mata nak dapatkan sebiji tablet Q-tab Maydan ni...



Huda sampai kena makan sorok-sorok tau, kalau tak habis dia makan, tak cukup sebiji pula tu.. jadi yer memang kena simpan tempat rahsia, dia tidur baru huda makan Q-Tab ni..

Ok, bab rasa huda dah review, memang sedap! Rasa macam makan strawberi, masam dan manis buah. 

Jom kita kenal lebih dalam lagi tentang khasiat Q-Tab Maydan ini. 

Q-Tab berperisa strawberi ini diperkaya dengan khasiat gabungan buah-buahan seperti acai beri, ekstrak benih anggur dan delima. Acai beri menguatkan akar rambut, ekstrak benih anggur berfungsi sebagai ejen penggalak pertumbuhan rambut manakala ekstrak delima memberi manfaat mengurangkan keguguran rambut. Pati minyak zaitun untuk merawat kelemumur juga dirumus bersama di dalam tablet yang mudah dimakan ini.

Selain merawat rambut dari dalam , Q-Tab juga mengandungi N-Acetyl Cystein Collagen yang merupakan sumber protein yang bukan sahaja bagus untuk rambut, tetapi juga bertindak dalam masa yang sama untuk merawat kuku dan kulit.

Amacam best tak, Q-Tab Maydan ni bagus untuk 3 aset penting wanita iaitu rambut, kuku dan kulit. 


Apa kata Fazura selepas sebulan mencuba Q-Tab Maydan?

Tuntutan kerja saya memerlukan saya berdandan hampir setiap hari, saya sendiri takut dengan kadar penggunaan produk tatarias rambut yang tinggi dengan bahan kimia, oleh itu saya mengambil langkah merawat dari dalam dengan mengamalkan makanan nutrisi tambahanQ-Tab ini untuk kesihatan rambut secara menyeluruh” - Nur Fazura.


Menurut pelakon Nur Fazura yang dilantik sebagai duta produk Q-Tab, beliau memilih untuk mengamalkan makanan nutrisi tambahan Q-Tab ini kerana ia adalah satu produk yang komprehensif yang memfokuskan kepada rawatan dari dalam untuk kesihatan rambutnya.

Maka Q-Tab ni memang perfect match dengan Syampu dan Pelembab Rambut Maydan. 
(ehem...., macam perfect match #fattzura jer ni...) 



Ok, pengalaman peribadi huda pula lepas makan hampir 3 minggu, rasa rambut makin sihat dan kuku pun pinkish jer, kalau tak dulu rasa kuku ni kusam dan tak bermaya, maklumlah mak-mak ni, kerja rumah buat itu ini, memang kuku pun terdedah dengan bahan kimia dari sabun basuh baju dan sabun basuh pinggan setiap hari. Bab kulit pula, si dia pun tegur makin flawless.. hehe..kembang semangkuk kena puji..

Satu perkataan yang huda boleh gambarkan Q-Tab Maydan ni .... AWESOME!!

Nak try juga Q-Tab dari Maydan?


Sekarang dah boleh beli online atau dapatkan dari stokis dan agen sah Maydan.

Harga promosi untuk Q-Tab Maydan ni adalah RM100.00 sahaja! Ada 60 biji tablet dalam setiap botol.


KLIK untuk beli secara atas talian>> Shop Q-Tab Maydan<<


Atau boleh lawati :-

Instagram www.instagram.com/maydan.official
dan Facebook www.facebook.com/maydan.official.


Sekian review dari huda. Cepat jadi orang yang terawal cuba produk ini dipasaran.

Maydan....Dan Dan Menjadi.
some_text

No comments:

Powered by Blogger.