Produk Review : Syampu Smoothies Strawberry dan Pelembab Rambut Maydan.


Assalamualaikum, Selamat Pagi Isnin! 

Amboi, cerah mata tengok Fattah Amin senyum tu yer, hehe...

Huda dah jumpa face to face dengan aktor kacak ni, memang manis senyuman dia, aduhai... kalo mengandung terkenan muka anak macam Fattah Amin mesti best. ( masa mengandung selalu tengok Lee Min Ho, dapatla Arif Haikal yang hensem =)

Ish, merepek pulak cerita pasal Fattah Amin. 

Ok sebenarnya huda nak cerita tentang produk yang Fattah Amin tengah pegang tu iaitu Syampu Smoothies Strawberry dan Pelembab Rambut eksklusif keluaran Maydan. 






Manfaat Syampu Smoothies Strawberry Maydan

Syampu Smoothies Strawberry ini sesedap namanya tau. Haruman strawberi smoothies yang mendamaikan bergabung dengan kebaikan ekstrak minyak kelapa dan ekstrak zaitun memang terbaik! 8 Kesan dari Syampu Smoothies Strawberry Maydan :-


1) Membersihkan rambut dan kulit kepala menjadikan rambut terasa lebih lembut, lebih mudah diurus dan licin

2) Memperbaiki rambut yang kering dan hilang kelembapan 

3)Menguatkan akar rambut

4) Menghidupkan rambut yang tidak bermaya dan kering

5) Mengandungi ekstrak zaitun, bahan aktif anti-kelemumur

6) Menyuburkan rambut dari akar hingga ke ujung rambut

7) Memberi kelebihan maksimum untuk rambut kusam 

8) Meninggalkan rambut dengan aroma strawberi segar sepanjang hari

Manfaat Pelembab Rambut Maydan

Formulasi berkrim meninggalkan tiada residu yang buruk untuk rambut kusam. Bahan-bahan semulajadi seperti minyak kelapa dan minyak daun teh trea membebaskan anda dari keriting, menjadikan rambut yang lembut, berkilat dan cantik diurus. 8 Manfaat Pelembab Rambut Maydan:-


1) Segera melembapkan rambut

2) Melindungi kulit kepala dari berminyak

3) Menyegarkan kulit kepala

4) Menghalang wabak kulit kepala

5) Menambah protein ke akar rambut

6) Mengatasi rambut kering dan bercabang

7) Menghalang rambut kusut

8) Melindungi rambut dari sinaran UV

Ok, dah tau kebaikan dan manfaat Syampu Smoothies Strawberry dan Pelembab Rambut Maydan ni, betul ke "Dan-Dan menjadi" seperti tagline Maydan?


Apa komen Fattah Amin selaku Duta Syampu dan Pelembab Rambut Maydan yang telah menggunakan produk ini? 

“Rangkaian produk ini melengkapkan rejim penjagaan rambut saya dengan manfaat alami yang merawat dan menyuburkan rambut saya akibat dari jadual kerjaya yang padat dengan aktiviti pengambaran serta penataan rambut hampir setiap hari. Selain daripda manfaat alami produk tersebut, esktrak strawberi di dalam produk tersebut membuatkan rambut harum dan segar sepanjang hari” - Fattah Amin

Komen huda pula selepas menggunakan hampir 2 minggu..

Pengalaman peribadi huda dan suami yang telah mencuba dalam masa seminggu  dua ini, perubahan ketara pada kelemumur di kepala encik suami memang dah hilang

Kulit kepala pun rasa sihat dan segar. 

Suami pun puji rambut makin lembut dan wangi. 

Huda rasa memang dah jatuh cinta la dengan Syampu Smoothies Strawberry dan Pelembab Rambut Maydan ni.. Sehari kalau tak guna, rasa rindu dengan bau smoothies strawberry.

Nak try juga  Syampu Smoothies Strawberry dan Pelembab Rambut Maydan?

Sekarang dah boleh beli online atau dapatkan dari stokis dan agen sah Maydan. 

Harga promosi untuk kombo  Syampu Smoothies Strawberry dan Pelembab Rambut Maydan ni adalah RM75.00 sahaja!!


Atau boleh lawati :-

Sekian review dari huda. Serius best syampu dan pelembab rambut dari Maydan ni! Cepat jadi orang yang terawal cuba produk ini dipasaran.

Maydan....Dan Dan Menjadi.

11 comments:

  1. Amboi intro dia.... Buh gambar Fattah Amin
    Hehee....

    ReplyDelete
  2. Fatah amin duta.. Wooww. Ramai gadis beli shampo ni nanti..
    Kadang terlupa nak pakai shampoo..

    ReplyDelete
  3. Best shampoo n conditioner Maydan ni.. Lembut je rambut lepas pakai conditioner dia tu..

    ReplyDelete
  4. Tq share info..Sal nak gak kulit kepala segar..bau dia mesti best ni..

    ReplyDelete
  5. Wahhh.. Menarik pulak tengok kelebihan yang ada pada shampoo ini.. Hihihi

    ReplyDelete
  6. Ehhh shampoo pun dh ade smoothie... mst rase mcm nak makan bile guna

    ReplyDelete
  7. memang plain gitu je ye botol tu ?

    ReplyDelete
  8. Cantiknya pakaging.... auummm!! Suka tgok. Kalau sesuai untuk rambut gugur memang nak cuba!

    ReplyDelete
  9. Mesti best bau nie.. Packaging tu comel sangat!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.