Advertisement

Berbaloi Redeem Anniversary Promo The Chicken Rice Shop di Aplikasi SedapZ




Berbaloi Redeem Anniversary Promo The Chicken Rice Shop di Aplikasi SedapZ | Weekend Treat for me! Yeay cuti masak hari ni.. Makan lunch kat luar tadi di The Chicken Rice Shop
Seronok makan sambil jimat banyak hari ni dengan redeem Anniversary Promo bernilai RM22 for 2 sempena sambutan ulangtahun @thechickenriceshop yg ke-22..

Selamat Ulangtahun yg ke-22 @thechickenriceshop

Nak jugak jimat makan di TCRS?
Jom muat turun aplikasi Sedapz dan tebus ganjaran RM22 for 2.
* Sah sehingga 13 Jun hingga 07 Ogos sahaja tau!
Ayuh korang cepat grab!!
Apa yang korang boleh dapat dalam Set Anniversary Promo :-


2 x Single Portion Chicken
1 x Ipoh Bean Sprouts (regular)
2 x Bowls of Chicken Rice
2 x Soup of The Day
2 x 12oz Soft Drinks

yeah, huda dah redeem. mudah jer nak redeem  tunjuk jer apps ni kat staff TCRS

Dalam TnC promo ni korang boleh tukar air tau dengan serendah RM 1. Huda tukar air jus oren , sebab tak suka minum air gas 


Alang2 dah makan sini, jomlah join sekali contest..

The Chicken Rice Shop 22nd Anniversary Contest



Korang berpeluang memenangi iPhone SE x 22 unit

Step untuk join The Chicken Rice Shop 22nd Anniversary Contest

1. Spend min RM22 in a single receipt at any TCRS outlet
2. Fill in the Google Form (https://tinyurl.com/tcrs22) & upload a photo of your receipt (13 Jun - 07 Ogos 2022)
3. Complete the slogan "I love the Chicken Rice Shop because...."
**Tertakluk kpd terma & syarat
Haish sedap pula makan TCRS lunch tadi...rasa macam nak repeat jer lagi

Post a Comment

0 Comments