Advertisement

Sebulan Lepas Guna Thermomix Dari Thermomix User Kepada Thermomix Advisor



Sebulan Lepas Guna Thermomix Dari Thermomix User Kepada Thermomix Advisor
| Alhamdulillah, huda tambah satu karier lagi dalam hidup.. Fulltime mama, partime blogger dan ghost writer dan terbaru jadi Thermomix Advisor pula! Sejak sebulan lepas guna thermomix, memang jatuh cinta sangat-sangat. So why not sharing pada semua orang dan pada masa yang sama menjual juga.  Maka dengan bangganya, huda nak bagitau " I am Thermomix Advisor! Nak beli thermomix pm tepi okay? " 

Sebulan Lepas Guna Thermomix Dari Thermomix User Kepada Thermomix Advisor


Tugas thermomix Advisor ni adalah guide pembeli menggunakan thermomix sehingga mahir. Seronok apa... kita kongsi ilmu. Dapat pahala dan share happiness bila masakan yang di sediakan di thermomix menjadi. Paling syok bila orang tak pandai masak, tiba-tiba jadi expert! 




Dalam thermomix ada guided cooking iaitu preset dalam Cookidoo. Ada 50,000 resepi dalam cookidoo yang sync dengan phone dan juga di dalam thermomix. Huda selalu spend macam scroll web cookidoo dan pilih menu yang nak dicuba letakkan dalam list . Nanti nak masak mudah jer, just on thermomix pilih resipi yang di save melalui phone tadi. 

Thermomix ada banyak aksesori dan ada 24 in 1 functions. Maka memang perlukan guide dari Advisor macam huda untuk pastikan dapat menggunakan thermomix dengan baik sekali! 



Okay, sekarang korang kena kenal huda sebagai Thermomix Advisor. If anyone yang korang kenal nak beli thermomix boleh rekemen nama huda. InshaaAllah, huda ada team yang akan guide pembeli untuk menggunakan thermomix dengan baik sekali. Tak percaya? Tengok huda sendiri, lepas jadi pengguna Thermomix, terus berminat nak jadi advisor sebab team support sangat lah best dan supportive! 




Anything nak tahu lebih lanjut tentang Thermomix boleh pm huda 
>> http://www.wasap.my/+601151044632/TM6 << 

Post a Comment

1 Comments

  1. Halo semuanya, nama saya Indrias Priastuti seorang wanita dari indonesia, dan saya bekerja dengan negara berkembang biak, dan kami telah mendengar dan juga dari perusahaan pinjaman, saya ingin segera menggunakan media ini untuk seluruh indonesia untuk mencari pinjaman internet Sangat hati-hati - Berhati-hatilah agar tidak jatuh ke tangan scammers dan penipu, ada banyak kreditur kredit palsu di sini di internet dan beberapa dalam upaya asli dan nyata,

    Saya ingin memberikan kesaksian saya tentang bagaimana ALLAH membimbing saya ke pemberi pinjaman nyata dan dana pinjaman nyata telah mengubah hidup saya dari rumput menjadi Anugerah, setelah saya tertipu oleh beberapa kreditur kredit di internet, saya kehilangan banyak uang untuk biaya pendaftaran . . , Garansi, pajak, dan setelah pembayaran saya masih belum mendapatkan pinjaman saya.

    Setelah berbulan-bulan di internet dan jumlah uang yang dihabiskan tanpa mendapatkan pinjaman dari perusahaan mereka, maka saya menjadi sangat putus asa untuk mendapatkan pinjaman dari kreditur kredit asli online yang tidak akan menambah rasa sakit saya jadi saya memutuskan untuk menghubungi teman saya yang baru saja mendapatkannya. Pinjaman online, kami meresmikan kami tentang masalah ini dan dia menceritakan kisah seorang wanita bernama Mrs ELINA JOHNSON yang merupakan CEO ELINA JOHNSON GLOBAL LOAN.

    Maka saya dan suami mengajukan aplikasi untuk jumlah pinjaman (Rp 1.000.000.000) dengan tingkat bunga rendah 2%, tidak menjaga usia saya, karena saya mengatakan apa yang saya ingin membangun bisnis saya dan pinjaman saya telah disetujui dengan mudah. Tidak ada stres dan semua persiapan dilakukan dengan transfer kredit dan dalam waktu kurang dari sehari setelah sertifikat yang saya setorkan ke bank dan impian saya masuk. Jadi saya ingin saran yang memerlukan panggilan cepat sekarang atau email di elinajohnson22@gmail.com

    Tidak hanya sampai di situ, sang ibu memastikan tim ahlinya membantu Anda dalam berinvestasi sehingga Anda tidak akan pernah bangkrut lagi dalam hidup Anda.

    Dia adalah wanita yang sangat baik dan dia tidak tahu saya melakukan ini. Saya berdoa semoga ALLAH memberkati dia untuk hal-hal baik yang telah dia lakukan dalam hidup saya. Anda juga bisa menghubungi saya di indriaspriastuti2@gmail.com nice day info lebih lanjut..

    ReplyDelete