Makanan bertambah enak dengan Kicap Lah! - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Makanan bertambah enak dengan Kicap Lah!

Makanan bertambah enak dengan Kicap Lah!

Share This


Assalamualaikum. Huda nak tanya siapa yang tak suka makan kicap? Huda rasa semua orang tak kira usia, dan tempat, semua orang suka makan kicap kan? Biasa kita makan kicap yang dibeli pasaraya jenama yang biasa kita makan. Hari ini huda nak kongsi kicap home-made pertama yang huda cuba. Alhamdulillah, memang makanan bertambah enak dengan Kicap Lah!

Jom huda cerita tentang Kicap lah ini, sebab huda tahu ramai yang masih belum tau kan tentang produk kicap home-made ni. Kicap Lah adalah keluaran Karlina Food yang di asaskan oleh seorang jejaka yang menceburi diri dalam bidang pemprosesan makanan.

Produk Kicap Lah ini adalah selamat dan mempunyai sijil kursus pemprosesan makanan yang di iktiraf kerajaan.



Produk Kicap Lah merupakan produk pertama dari Karlina Food dan mempunyai 2 pilihan iaitu kicap lemak manis dan kicap lemak masin.

InShaaAllah dalam masa akan datang ada produk-produk makanan baru yang akan keluarkan.


Jom sama-sama kita sokong usahawan muda yang berbakat dan pakat-pakat beli Kicap Lah, 100% HOME-MADE. Huda dah cuba dan sangat puas hati. Anak-anak pun suka.

.

Sebarang pertanyaan dan pembelian boleh hubungi dengan klik link di bawah.
https://m.me/karlinafood
https://m.me/karlinafood

Follow Facebook : Karlina Food

25 comments:

  1. Wah..leh try kicap ni. Yang penting produk keluaran muslim kan..

    ReplyDelete
  2. nampak lain dari lain ni.Menarik sangat.. rumah ina memang han5ubkicap.

    ReplyDelete
  3. First time dengar nama kicap nie tapi lebih terjamin kalau home-made. Kan?

    ReplyDelete
  4. 1st time dengar produk ni. Kami memang penggemar kicap. Memang kena ada kicap sentiasa.

    ReplyDelete
  5. Produk ni baru dengar ni....memang suka kicap. Makan dengan nasi panas dan telur goreng pon sodap!!!....

    ReplyDelete
  6. wahhh macam-macam jenama kicap la ni noh..nnt kena try beli baru taw ada rasa lemak-lemak manis dak macam kicap yang jenama lain..

    ReplyDelete
  7. wow bestnya harap kicap ni bebas bahan bahan yang tak sepatutnya lah kan, anak i suka betul makan kicap nak cuba lah kicap ni

    ReplyDelete
  8. Ye ke sedap, nak cubalah. Sebab selalu beli kicap cap Kipas Udang je, tapi laa ni dah mahal sangat.

    ReplyDelete
  9. Boleh cuba sebb selama ni kicap kipas udang je leh masuk tekak

    ReplyDelete
  10. Baru tahu pasal Kicap Lah ni..bolehlah try nanti sb kat rumah ni kalau tak ada kicap mmg tak sah..hehehe

    ReplyDelete
  11. Boleh la cuba jenama baru ni. Yang penting keluaran muslim.

    ReplyDelete
  12. Kitorang sekeluarga memang suka makam kicap. Tapi kicap ni first time dengar. Nanti boleh cuba kicap ni pulak

    ReplyDelete
  13. First time dengar.. tp bunyi mcm lazat je tu..

    ReplyDelete
  14. pertama kali dengan jenama ni. boleh juga try Kicap Lah ni

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  15. Selalu makan kicap kipas udang..boleh cuba kicap ni

    ReplyDelete
  16. bagus la ade alternatif lain.. lebih banyak pilihan

    ReplyDelete
  17. first time dengar jenama ini. Agak unik juga. Harap dapat dikomersialkan di pasaran terbuka

    ReplyDelete
  18. Kicap lemak tu + cili.. wooo best makan ngn nasi panas2..

    ReplyDelete
  19. tak pernah cuba tapi kalau bagus memang nak try :) hope lebih meluas lagi nak cari beli!

    ReplyDelete
  20. Demn kicap ke? mati2 ingat botol minyak urut td... agak rare juga nie.. boleh cuba nanti

    ReplyDelete
  21. Tak pernah jumpa lagi kicap ni di pasaran tp kicap mmg kegemaran anak-anak

    ReplyDelete
  22. Homemade kicap will be good for kids, I wonder what it taste like, I like kicap which is fragrant and sweet.

    ReplyDelete
  23. Has not try this brand. It seem nice when cook with chicken masak kicap.

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages