Makanan bertambah enak dengan Kicap Lah!



Assalamualaikum. Huda nak tanya siapa yang tak suka makan kicap? Huda rasa semua orang tak kira usia, dan tempat, semua orang suka makan kicap kan? Biasa kita makan kicap yang dibeli pasaraya jenama yang biasa kita makan. Hari ini huda nak kongsi kicap home-made pertama yang huda cuba. Alhamdulillah, memang makanan bertambah enak dengan Kicap Lah!

Jom huda cerita tentang Kicap lah ini, sebab huda tahu ramai yang masih belum tau kan tentang produk kicap home-made ni. Kicap Lah adalah keluaran Karlina Food yang di asaskan oleh seorang jejaka yang menceburi diri dalam bidang pemprosesan makanan.

Produk Kicap Lah ini adalah selamat dan mempunyai sijil kursus pemprosesan makanan yang di iktiraf kerajaan.



Produk Kicap Lah merupakan produk pertama dari Karlina Food dan mempunyai 2 pilihan iaitu kicap lemak manis dan kicap lemak masin.

InShaaAllah dalam masa akan datang ada produk-produk makanan baru yang akan keluarkan.


Jom sama-sama kita sokong usahawan muda yang berbakat dan pakat-pakat beli Kicap Lah, 100% HOME-MADE. Huda dah cuba dan sangat puas hati. Anak-anak pun suka.

.

Sebarang pertanyaan dan pembelian boleh hubungi dengan klik link di bawah.
https://m.me/karlinafood
https://m.me/karlinafood

Follow Facebook : Karlina Food

25 comments

Bebelan Cik Min said...

Wah..leh try kicap ni. Yang penting produk keluaran muslim kan..

azlina ina said...

nampak lain dari lain ni.Menarik sangat.. rumah ina memang han5ubkicap.

Eyqa Hasnan said...

First time dengar nama kicap nie tapi lebih terjamin kalau home-made. Kan?

Ben Ashaari said...

Mcm besttt jer...

Fiza Rahman said...

1st time dengar produk ni. Kami memang penggemar kicap. Memang kena ada kicap sentiasa.

Ezna Khalili said...

Produk ni baru dengar ni....memang suka kicap. Makan dengan nasi panas dan telur goreng pon sodap!!!....

NAZLIANA SI CUTE said...

wahhh macam-macam jenama kicap la ni noh..nnt kena try beli baru taw ada rasa lemak-lemak manis dak macam kicap yang jenama lain..

Syafiera Yamin said...

wow bestnya harap kicap ni bebas bahan bahan yang tak sepatutnya lah kan, anak i suka betul makan kicap nak cuba lah kicap ni

mas saari said...

Ye ke sedap, nak cubalah. Sebab selalu beli kicap cap Kipas Udang je, tapi laa ni dah mahal sangat.

Nadia Johari said...

Boleh cuba sebb selama ni kicap kipas udang je leh masuk tekak

Hanny Abdullh said...

Baru tahu pasal Kicap Lah ni..bolehlah try nanti sb kat rumah ni kalau tak ada kicap mmg tak sah..hehehe

Eiza GreenAppleKu said...

Boleh la cuba jenama baru ni. Yang penting keluaran muslim.

apekinahdotcom said...

Kitorang sekeluarga memang suka makam kicap. Tapi kicap ni first time dengar. Nanti boleh cuba kicap ni pulak

Gja said...

First time dengar.. tp bunyi mcm lazat je tu..

Qaseh Dalia said...

Wow sedap tak ..

MaisarahSidi said...

pertama kali dengan jenama ni. boleh juga try Kicap Lah ni

www.maisarahsidi.com

Nadia Johari said...

Selalu makan kicap kipas udang..boleh cuba kicap ni

nikkhazami said...

bagus la ade alternatif lain.. lebih banyak pilihan

AyuArjuna BiGoshh said...

first time dengar jenama ini. Agak unik juga. Harap dapat dikomersialkan di pasaran terbuka

Norfanil said...

Kicap lemak tu + cili.. wooo best makan ngn nasi panas2..

dboystudio said...

tak pernah cuba tapi kalau bagus memang nak try :) hope lebih meluas lagi nak cari beli!

Bro Framestone said...

Demn kicap ke? mati2 ingat botol minyak urut td... agak rare juga nie.. boleh cuba nanti

Azirahman said...

Tak pernah jumpa lagi kicap ni di pasaran tp kicap mmg kegemaran anak-anak

Jia Shin Lee said...

Homemade kicap will be good for kids, I wonder what it taste like, I like kicap which is fragrant and sweet.

Betty's Journey said...

Has not try this brand. It seem nice when cook with chicken masak kicap.