Tiket Sunway Lagoon Diskaun 50%

Assalamualaikum.
 Selamat Pagi Isnin. 



Pagi-pagi ni harus la semangat dan bertenaga nak menulis diblog. 
Salah satu tips huda nak tambahkan semangat di pagi hari adalah berangan perkara best contohnya impian nak pergi mana-mana, bayangkan dan doa Allah perkenankan impian tu.

Angan-angan di pagi hari ni adalah nak celebrate birthday Arif Haikal yang ke 5 Tahun di Sunway Lagoon, sebabnya pada tarikh birthday Arif Haikal, Sunway Lagoon bagi tiket 50% diskaun!!!

 Huda teruja nak kongsi tentang Tiket Sunway Lagoon Diskaun 50% ni pada korang semua. 

Normal rate untuk orang Malaysia untuk masuk ke Sunway Lagoon adalah RM120 dewasa.

Jika huda nak pergi Sunway Lagoon, kena beli 2 tiket dewasa dan 1 kanak-kanak ( adik hakim kecil lagi masuk FREE jer) total cost RM336. 

Sebab huda ni memang pengguna bijak, maka huda gunakan kebijaksanaan dengan plan booking tiket Sunway Lagoon dengan harga 50% Diskaun! 

Seronok sangat kalau dapat berjimat =) 

Macamana nak dapatkan Tiket Sunway Lagoon dengan diskaun 50% ni?

Sekali sebulan, tarikh terpilih sahaja. 


Tarikh yang terpilih - 5 September, 3 Oktober dan 7 November 2017

Pada tarikh di atas, tiket masuk ke Sunway Lagoon, cuma RM60 sahaja. Sangat-sangat berbaloi dengan pelbagai attractions di Sunway Lagoon ni.

Berangan nak birthday holiday di Sunway Lagoon 5 September ni sambil celebrate
 birthday Arif Haikal. 

Tak salah nak berangan kan? Ianya PERCUMA. 

Nak realisasikan angan-angan tu yang kena bayar, hehe. 

Selain promosi Tiket Sunway Lagoon Diskaun 50%, ada macam-macam lagi promosi 
KLIK  ↴

Kenapa huda teringin nak pergi Sunway Lagoon ni? 
Sebab pertama, tak pernah pergi lagi, so nak tambah pengalaman dan teruja nak terokai 6 
   Attraction Parks di Sunway Lagoon iaitu :-

ASIA’S 1ST NICKELODEON THEMED LAND

Enter its majestic gates of Nickelodeon Lost Lagoon and be enthralled by this lost civilization surrounded by lush, natural rainforest. Get ready for a wet and exciting adventure as you explore this fantasyland filled with colossal water rides and water playgrounds, canopy walks and meandering pathways, beautiful waterfalls and recreational camp sites. Set amidst 10 acres of lush tropical rainforest with more than 12 rides and attractions provides a mix of thrill and family friendly fun for fans and visitors of all ages. Behold, Asia’s 1st Nickelodeon Themed Land. 
 

SUNWAY LAGOON WATER PARK

Beat the tropical heat in the Waters of Africa at Sunway Lagoon Water Park! Go for a spin in the loops of the African Pythons, or race your friends in an adrenalin-pumping ride head first down the Congo Challenge. You can also do the Cameroon Climb, get drop 15 metres then shoot back up 8 metres for prolonged fun. There’s something here for everyone, whether you are young or old, thrill seeker or beach bum.
 
 
 

SUNWAY LAGOON AMUSEMENT PARK

You don’t have to be soaking wet to have fun. Head over to the Sunway Lagoon Amusement Park for a seriously great adventure. See a view like no other when you walk on Malaysia’s Longest Pedestrian Suspension Bridge, or see the world upside down when you spin 360 degrees on the Tomahawk and Pirate’s Revenge. Excitement is the name of the game here! 
 
 
 
  
SUNWAY LAGOON WILDLIFE PARK

A Malaysia’s zoo where you get up close and personal with more than 150 species of animals from around the world at the Sunway Lagoon Wildlife Park. The fully interactive zoo attraction, from a journey of learning through our unique Wildlife Encounters , to getting entertained by our talented animal stars in the Wildlife Theatre and feeding our gentle animals in the Pet Village, there are various educational and interesting activities for the entire family
 
 

SUNWAY LAGOON EXTREME PARK
This is a shout out to all you adrenaline junkies, thrill seekers and extreme sports fans out there. Gear up for an aerial adventure on Malaysia’s longest Flying Fox and soar to great heights on incredible rides such as the Bungee Jump. Whether you conquer the circuit on a Go Kart or conquer the wild on an ATV, you are bound to get some heart-pumping action at the 
Sunway Lagoon Extreme Park!
 

SUNWAY LAGOON SCREAM PARK
Be afraid, be very afraid as you enter Lynton V Harris’ Scream Park, where great evil resides. You’ll be in for a spine-chilling and hair-raising experience at our live action scare extravaganza where fear is the name of the game. Be warned that this is not for the faint-hearted.
 

*****
 
Huda ada baca review pengunjung yang dah pergi Sunway Lagoon, semua cakap best, puas hati bayar tiket mahal pun berbaloi. 
Ada yang spend time sampai 8 jam lebih dalam Sunway Lagoon ni jer. 

Ish..ish...best sangat ke?

InshaAllah, ada rezeki dan masa nanti pasti angan-angan huda nak spend family time disini dengan anak-anak tercapai. 

Jom sesiapa yang nak pergi Sunway Lagoon dengan tiket murah tu, tanda kalendar dan sediakan duit. 

Sekian perkongsian huda di pagi Isnin yang indah dengan angan-angan =) 

A positive attitude can really make dreams come true - it did for me.
Read more at: https://www.brainyquote.com/quotes/quotes/d/davidbaile119302.html?src=t_dreams
A positive attitude can really make dreams come true - it did for me.
Read more at: https://www.brainyquote.com/quotes/quotes/d/davidbaile119302.html?src=t_dreams
A positive attitude can really make dreams come true - it did for me.
Read more at: https://www.brainyquote.com/quotes/quotes/d/davidbaile119302.html?src=t_dreams
A positive attitude can really make dreams come true - it did for me.
Read more at: https://www.brainyquote.com/quotes/quotes/d/davidbaile119302.html?src=t_dreams

" A Positive Attitude can really make 

DREAMS COME TRUE 

- it did for me "


some_text

No comments:

Powered by Blogger.