31st Birthday Suprises

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.



Hari ini huda nak "throwback" kenangan indah dapat 31st birthday surprises yang suami dan anak-anak huda dah buat.

Part 1
9 hari sebelum, si Arif Haikal dah ajak makan kek di Secret Recipe sebab nak celebrate birthday mama.

Early suprise requested by Arif. Jadinya papa yer pun layankan jer la.


Muka tak sabar nak makan kek birthday Mama. 


Choc Moist Cake yang super sedap di Secret Recipe.


Sayang anak-anak mama. Tq celebrate mama in advance =) 


Part 2

Tengah malam,masuk jer jam 12 tengah malam, The Arifs bagi kad comel ni pada huda. Terharu sekejap. 



Ini semua plan papa. Patut la kunci bilik tak bagi huda masuk. Alasan nak tidurkan anak-anak malam ni. Suruh huda rehat jer. Huda dah agak mesti ada plan, sebab suara anak-anak dengar jer. Tak tidur pun. 


Part 3. 

En.suami balik kerja awal dari biasa. Cakap awal-awal sebelum pergi kerja, huda tak payah masak. 

Semuanya encik suami sediakan. Nasi ayam dan 2 slice kek secret recipe ( blueberry cheesecake dan choc indulgence) , pastu tengah-tengah tu ada sejambak bunga. 


Makan nasi dan 1 slice kek dulu. Nyum2, seronok la birthday girl relax-relax jer. semua dah tersedia. =)


Comel kek untuk Mama. Siap ada birhday party hat. Arif Haikal memang suka celebrate birthday orang n siap pakai birthday hat. 


Dah bertenang semua, baru la huda dapat fokus tatap sejambak bunga ni dan baca kad ucapan hari jadi yang tersangat istimewa dari suami tersayang. Seperti biasa, lepas baca memang berkaca jer mata. 

Alhamdulillah, small celebration dengan suami dan dua orang anak. hadiah paling besar adalah kasih sayang dari mereka untuk huda. 
Masa dan tenaga encik suami yang plan semua ni. 

Ogos 2017 yang terindah. Banyak hadiah dari Allah untuk huda bulan ini. 

Semoga bulan mendatang dimurahkan rezeki untuk sambut birthday anak-anak pula. 
InshaAllah. 

"Let us never know what old age is.

 Let us know the happiness time brings, not count the years"

some_text

1 comment:

Powered by Blogger.