Car Life Screen Care Kit Bantu Pastikan Cermin Kereta Kekal Bersih


Cuaca di Malaysia yang sekejap panas terik , kemudian sekejap hujan buatkan cermin kereta sangat mudah berdebu dan kotor. Nak tak huda share cara korang atasi masalah ni? Guna jer Car Life Screen Care Kit ! Produk ini boleh membantu pastikan cermin kereta kekal bersih dengan mudah! Effortessly cermin kereta korang nampak bersih tidak kira waktu panas mahupun pada waktu hujan, pandangan pada cermin hadapan akan lebih jelas, nak memandu pun seronok.Car Life Screen Care Kit Bantu Pastikan Cermin Kereta Kekal Bersih

Huda beli produk Car Life Screen Care Kit yang mengandungi 3 jenis produk iaitu
🚗 Rain Shield
🚗 Microfiber Cloth
🚗 Screen Wash

Car Life Rain Shield

Powerlah! Memang berkesan bila hujan!Car Life Rain Shield bertindak sebagai pelapis bagi windscreen kita. Ketika hujan lebat, ianya bertindak sebagai kalis air. Jadi, apabila kita memandu dalam keadaan hujan lebat, penglihatan kita akan lebih jelas, selesa dan selamat.


Cara guna

Titiskan dalam kuantiti yang mencukupi ke atas kain microfiber dan sapu ke permukaan windscreen, cermin belakang dan ianya tak perlu dibilas.

Pastikan sebelum sapu rain shield ni, pastikan permukaan cermin kering dan jangan lupa bersihkan sekali wiper.

Car Life Screen Wash


Screen Wash ini berfungsi sebagai pembersih kotoran yang berada di permukaan windscreen kita. Ia akan bertindak dengan air wiper setiap kali kita guna wiper dan jangan risau ianya selamat.
Ia mengeluarkan kotoran jalan, kotoran, filem minyak, sisa serangga, najis burung dan apa-apa sahaja yang mungkin melekat pada cermin depan kereta. Ia meningkatkan tindakan pembersihan pengelap cermin depan kereta, memberikan anda penglihatan maksimum di jalan raya untuk penglihatan yang lebih selamat, dalam semua keadaan cuaca.

 Bagaimana untuk menggunakannya?

 1. Tuangkan ¼ botol ke dalam tangki air cermin depan  dan isi air bersih.
 2. Isi semula apabila perlu 

Kelebihan Car Life Screen Care Kit

  • Menanggalkan semua jenis kotoran degil 
  • Penglihatan yang lebih jelas dan selamat dalam semua cuaca
  •  Selamat pada  cat


Korang kena cuba Screen Care Kit  , beli jer di website boleh klik di pautan website official Car Life Malaysia.

Post a Comment

0 Comments