Advertisement

Coffee Garden -Breakfast istimewa macam di hotel

Coffee Garden -Breakfast istimewa macam di hotel | Di hari harijadi si dia, huda rancang nak dating all day. Dari pagi keluar dating , haruslah cari port breakfast yang best kan? So huda belanja encik suami breakfast d Coffee Garden , Gong Datuk , Kuala Nerus Terengganu.

Coffee Garden -Breakfast istimewa macam di hotel

Banyak kali dah lalu depan restoren ni, akhirnya singgah juga makan di sini.


Ini antara menu yang kami order untuk breakfast
Hot Cappucino RM 7.00

 
Toast Bread Soft Boiled Egg - RM 5.00


Big Breakfast - RM 12.00

Pavlova RM 8.00

memang wow kan plating dia. Rasa pun sedap. Seperti breakfast di hotel 5 star.
Coffee dia pun sedap. Berbaloi lah belanja birthday boy makan special.


InshaAllah, ada rezeki nanti boleh repeat sini lagi. Memang exclusive tempatnya dan makanan semua sedap!



Happy bestday my better half. 
To My Wonderful Husband, Happy Birthday. You deserve the best of everything, and hope you’ll have it, too, beginning with a birthday that is just as wonderful as you!







Post a Comment

1 Comments

  1. Hi Sis..terima kasih.. we are happy to hear from you..and welcome again to Coffee Garden ;-)

    From,
    Coffee Garden.

    ReplyDelete