Advertisement

Plan Ramadan Staycation? Boleh Rujuk Sini Pakej Penginapan Siap Buffet Berbuka!


Bulan Ramadan semakin hampir. InshaAllah tahun ni kita dapat menikmati Ramadhan lebih bermakna berbanding 2 tahun lepas. Dalam fasa endemik, banyak sudah kelonggaran dan kita kena hidup dengan norma baharu. Sekali sekala apa salahnya merancang Ramadan staycation, dan belanja keluarga tersayang berbuka dengan juadah buffet di hotel.

Plan Ramadan Staycation? Boleh Rujuk Sini Pakej Penginapan Siap Buffet Berbuka! 



- Superior Room Stay
- Sahur for Two at Chek’s Coffee House
- Santapan Rasa Sayang Buffet Dinner for Two
- Late check out at 3pm (subject to availability)
- Includes car parking spot and WIFI
For bookings/ enquiries:
📞 +603 7681 7777
💬 +6016 302 6808 (WhatsApp)
📩 reservations@avantehotel.com.my


2) TH Hotel Kelana Jaya 

TH Hotel Kelana Jaya menawarkan harga RM260.00 termasuk Bilik Superior / Iftar Buffet / Sahur utk dua orang
Nak tempah boleh terus wasap >> . Wasap.my/60198401180/THStaycationIftar




3) STAYCATION RAMADAN KLANA BEACH RESORT PORT DICKSON

5 April 2022 - 30 April 2022

Surau dan Solat Terawih bersama Imam disediakan.



4) Koptown EDC Hotel KL

Koptown EDC Hotel KL menawarkan pakej Bilik dari RM205.00 termasuk 02 Iftar Buffet. Wasap.my/60198401180/KoptownEDCRoomIftar



5) Le Méridien Putrajaya

Le Méridien Putrajaya menawarkan ramadan staycation yang menarik dengan anak-anak boleh makan free! Sangat berbaloi! 



6) Hotel Uitm Shah Alam 

Nak harga yang lebih murah dan berbaloi? Boleh juga ajak family Ramadan Staycation di Hotel Uitm di Shah Alam. 



7) Premiera Hotel KL 


8) Hotel Armada Petaling Jaya 


9) Berjaya Hotel 


10) Eastin Hotel 


11) Geno Hotel 



12) Maya Hotel 



13) Tenera Hotel



14) NOVOTEL Hotel 

15 ) Park Inn by Radisson Putrajaya


16) Royale Chulan Kuala Lumpur 

17) Sheraton Imperial Kuala Lumpur 

18) The Pearl KL 


19) Zenith Hotel Putrajaya 


Actually banyak lagi hotel yang offer Ramadan Staycation ni, tapi huda share mana yang femes jer lah yer dulu. Semoga sharing hari ni bermanfaat dan membantu korang yang planning Ramadan Staycation tahun ni. Selamat menyambut Ramadan. 

Post a Comment

14 Comments

  1. Yes. Rawlins bercadang nak staycation nie. Ngah cari-cari yang mana ada bath tub sebab nak berendam selepas terawih. Fuh tak sabar.

    ReplyDelete
  2. Wow... these are good ramadan staycation packages. Good for those who wants to spend their ramadan away from home.

    ReplyDelete
  3. Banyaknya pilihan hotel untuk staycation. Semuanya ada pakej berbuka puasa pula tu..Tahun ni inshaAllah boleh la berbuka di hotel pula kan..Tq sharing Huda.

    ReplyDelete
  4. Syok kan dapat stay hotel pastu berbuka dan bersahur kat hotel.Fuh.Sekali sekala layanmacam ni syok juga..hehee

    ReplyDelete
  5. Memang ada bercadang nak staycation time puasa ni. Thank you Huda share list ni

    ReplyDelete
  6. I suka EDC hotel .. my fav cafe ni hahahha suka betul dengan semua menu diaaa memang akan iftar kat sini

    ReplyDelete
  7. Dah makin banyak pakej ramadhan sekarang ni. Makin terasa kehangatan ramadhan.

    ReplyDelete
  8. Waaa bagus ni, nanti ada nak outstation Suami, bolehlah rujuk sini.. senang hotel yang ada sahur dan berbuka macamtu..

    ReplyDelete
  9. seronok sebenarnya bila dapat staycation and berbuka sekali… tukar angin org kata

    ReplyDelete
  10. wahhh boleh cuba ni... satu pengalaman baru, sambil bercuti sambil berpuasa... so maghrib boleh terus berbuka dekat hotel

    ReplyDelete
  11. Menariknya package2 yang ditawarkan time Ramadan nanti..boleh plan trip ngan my friends for a staycation la... boleh iftar and sahur sama2 lak tue...

    ReplyDelete
  12. really can't think of a more comfortable way to spend Ramadhan than at a beautiful hotel with access to good food and facilities!

    ReplyDelete
  13. Wowo...love your collection post here for my Ramadan holidays la...wanna take a break to enjoy good food an d comfy stay. Cheers Siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  14. Wah. dah start ada pakej Ramadan dgn Ramadan Staycation lg tentu best semuanya.

    ReplyDelete