Advertisement

Idea Bisnes Berbaloi Bak Hang Dengan Thermomix


Idea Bisnes Berbaloi Bak Hang Dengan Thermomix  |  Alhamdulillah, seronok Huda tengok ramai dah orang miliki Thermomix. Bukan sekadar nak masak makanan sedap-sedap untuk keluarga tersayang namun di manfaatkan untuk menjana pendapatan sampingan. Dengan keuntungan bisnes dengan Thermomix boleh buat bayaran ansuran bulanan Thermomix. Memang berbaloi-baloi!! Bak kata orang utagha " Berbaloi Baq Hang!! " 

Idea Bisnes Berbaloi Bak Hang Dengan Thermomix 


#1 Bisnes Kek 



#2 Bisnes Roti 






#3 Bisnes Makanan Berat - Contoh Nasi Arab 




Bukan sekadar makanan yang di masak, nak jual bebawang yang dah siap kupas dan blend pun boleh sebab nak proses bebawang dengan Thermomix ni super duper easy! 





Amacam korang rasa berbaloi tak perlaburan beli Thermomix ni? 

Nak grab satu,meh roger huda, InshaAllah huda dan team #ThermoRangers akan guide korang masak-masak dan explore amazing functions of Thermomix! 
KLIK >> http://www.wasap.my/+601172723530/TM6 << 

Post a Comment

0 Comments