Advertisement

Dating Makan Ice Cream Baskin Robbins Free Dengan Apps



Dating Makan Ice Cream Baskin Robbins Free Dengan Apps | Hujung minggu lepas, huda dan suami pergi dating di KTCC Mall di Kuala Terengganu. Anak-anak tinggal di rumah mak mertua . Diorang tak kisah pun kena tinggal sebab boleh main PS4 berjam-jam. Peluang sesekali dapat luangkan masa dating berdua memang seronok. Teringat zaman hangat bercinta, keluar awal pagi balik tengah malam.. Sekarang mampu dating sejam dua jer lah.  Dapat dating sekejap kami keluar makan ice cream PERCUMA dari Baskin Robbin. Korang nak tak ice cream BR percuma ni? 

Dating Makan Ice Cream Baskin Robbins Free Dengan Apps 


Sebenarnya ni kali pertama kami cuba nak makan ice cream Baskin Robbins di KTCC Mall. 







Sampai jer Baskin Robbins , tengok pilih nak makan apa. Lepas pilih, time nak bayar baru nampak ada poster dapat free ice cream dengan install Apps. Apa lagi, huda pun on the spot install apps dan terus dapat point dan redeem free ice cream!


ini dia free  1 scoop ice cream lepas install apps jer boleh dapat!


Ice cream Brownie bekas besar sikit tu encik suami belanja. Sedap, 3 scoop ice cream, ada brownies juga topping dengan kacang. Harga cuma RM 17.90 


Dating is important in relationships because it helps you get to know one another better. This time period is spent seeing how compatible you are with each other and to figure out whether you see the relationship going anywhere.


Lepas habis makan, sempat shopping sekejap barang encik suami di Pacific , KTCC . Sekarang nak masuk sini shopping barang kena pakai plastik gloves cam ni. 


Okay, dating dengan encik suami ni, kira macam event wajib setiap bulan. InshaAllah bulan depan boleh dating lebih kerap, anak-anak masuk sekolah! Yaahooooo!! Hilang satu bebanan jiwa dengan PdPr ni...   





Post a Comment

1 Comments