Assalamualaikum. Hari ini huda nak kongsi satu produk best yang huda baru cuba minggu ini iaitu Magic Blue. 

Mesti korang tertanya kan, apa yang "magic" tentang Magic Blue ni?



Apa Kandungan Magic Blue?

Formulasi hebat Magic Blue gabungan - Mineral Tawas, Air Mawar, Herba Terpilih dan Air Suling.

Maka produk ini selamat, tanpa bahan kimia berbahaya, dan bebas alkohol.

Bagaimana Magic Blue boleh menjadi natural deodorant?

Cara Magic Blue berfungsi bukan menutup bau dengan wangian seperti kebanyakan deodorant di pasaran, tetapi menghilangkan bauan secara semulajadi dan alami. Magic Blue berupaya menghapuskan bau badan masam, kepam, tengik dan busuk sehingga 3 HARI!


Menarik kan?

Mula-mula huda tahu produk ni, huda rasa "WOW" ada rupanya produk keluaran bumiputera Muslim yang hebat macam ni. Magic Blue ini telah berada di pasaran selama lebih 30 tahun!

Huda sangat syorkan korang pun dapatkan Magic Blue ni sebab saiz yang comel mudah dibawa, botol cantik menarik, muat ke dalam poket beg.

Cara pengunaannya pun mudah. Hanya spray dan korang bebas ke mana sahaja. Magic Blue ini sesuai untuk seisi keluarga tau, so jimat beli, boleh guna secara jemaah dengan ahli keluarga lain =)


Selain itu, huda suka tentang Magic Blue ini sebab ia tidak meninggalkan kesan pada pakaian harian, tidak melekit & tiada kesan kuning pada baju. Selain itu ia juga bersifat anti-bakteria dan anti-penuaan.

Jadi gunakan tanpa was-was, suci dan mesra solat. Produk ini juga berkelulusan KKM
( NOT170301871K)

Berapa harga Magic Blue ni?



RM29
Magic Blue Premium
Isipadu: 20ml
Sebotol tahan 2-3 bulan ( Wah, JIMAT yer!)


Korang yang berminat nak dapatkan produk ini boleh membeli secara atas talian di www.wasap.my/601125675719/pm.magicblue.huda

Semoga kita semua jaga kebersihan diri, jangan kita seksa hidung orang lain dengan bau yang membuat mereka tidak selesa dengan kita. Semoga kita semua sentiasa bersih dan cantik =)