Tips JIMAT Beli Domain dan Hosting untuk blog atau website


Hai semua! Dah ada blog tapi masih belum ada domain? Atau nak buat blog wordpress dan bina website bisnes , perlukan hosting yang paling JIMAT?? Meh huda nak share Tips Jimat Beli Domain dan Hosting untuk blog/website dengan pengalaman sendiri.


Selain dari menjadi blogger sepenuh masa, huda juga ada bantu suami dalam bisnes dia. Bisnes servis  buat blog dan bina website untuk client yang biasa baru mulakan bisnes. Nak tahu lebih lanjut pasal servis yang encik suami buat boleh klik sini >> https://tempahwebsitemurah.com/

Okay, huda biasa tolong beliau pada langkah pertama dalam membina sesebuah blog atau website iaitu pembelian domain dan hosting. 

Pada zaman sekarang ni, benda boleh jimat kita grab, tak perlu nak membazir betul tak?


Tips JIMAT Beli Domain dan Hosting untuk blog atau website


  • Pilih syarikat yang jual domain dan hosting dengan kadar paling murah. Huda dah jumpa syarikat yang tawarkan harga paling berbaloi dan jimat iaitu JIMAT HOSTING

  • Pilih domain dan hosting dengan kadar yang jimat dan sesuai dengan keperluan anda






Hosting Budget Serendah RM 30!!


Nak lagi jimat dan tak rabakkan poket untuk bina website bisnes atau mini site yang hanya memuatkan info yang tidak terlalu banyak, huda sangat rekemen untuk langgan budget hosting yang  harga serendah RM 30 jer. Macam projek web kami tahun lepas , minisite untuk promosi bermusim seperti kalendar >> https://tempahkalendarmurah.com/ << , Huda hanya langgan hosting budget sahaja. Boleh jimat banyakkkkk!!





Semoga perkongsian huda hari ni tentang tips JIMAT beli domain dan hosting ni dapat membantu anda membuat pilihan terbaik dalam langkah pertama miliki blog dan website sendiri. Pengalaman huda berurusan dengan JIMAT HOSTING sangat mudah dan berkesan.

Berminat nak dapatkan domain dan hosting yang jimat ni?

KLIK >> JIMAT HOSTING <<



10 comments:

  1. Wah boleh tahan murah jugak harga dia. Airah pun dah nak kena renew domain ni

    ReplyDelete
  2. Harganya berpatutan juga tu. Kalau yang berminat boleh la mendapatkannya.

    ReplyDelete
  3. Rawlins pun dah bertahun dah langgan dengan satu syarikat nie dan perkhidmatannya memang menyeluruh. Yang penting tidak memeningkan kita sebagai pelanggan kan

    ReplyDelete
  4. Murah gak ekk..sis baru je pindah hosting sb yg lama mahai. Ada buat lama website ekk..nanti kalau nk buat sis boleh le buat gan suami huda

    ReplyDelete
  5. Kalau hosted pakai blogspot pun kena ada hosting ke? saja tanya sebab tak tau.

    ReplyDelete
  6. Banyak pilihan dah sekarang dan semestinya kita akan cari yang murah sebab nak jimat . Yang penting ikut bajet poket sendiri.

    ReplyDelete
  7. Bagus jugak terjumpa entry ni. Memang planning nak buat satu lagi blog untuk bisnes pulak. Tips yang berguna

    ReplyDelete
  8. Huda pon ada buat servis ni ye. Thank you share maklumat ni. Murah jugak harganya

    ReplyDelete
  9. This is really a good tips ya... So much I learn from you

    ReplyDelete