Tips JIMAT Beli Domain dan Hosting untuk blog atau website


Hai semua! Dah ada blog tapi masih belum ada domain? Atau nak buat blog wordpress dan bina website bisnes , perlukan hosting yang paling JIMAT?? Meh huda nak share Tips Jimat Beli Domain dan Hosting untuk blog/website dengan pengalaman sendiri.


Selain dari menjadi blogger sepenuh masa, huda juga ada bantu suami dalam bisnes dia. Bisnes servis  buat blog dan bina website untuk client yang biasa baru mulakan bisnes. Nak tahu lebih lanjut pasal servis yang encik suami buat boleh klik sini >> https://tempahwebsitemurah.com/

Okay, huda biasa tolong beliau pada langkah pertama dalam membina sesebuah blog atau website iaitu pembelian domain dan hosting. 

Pada zaman sekarang ni, benda boleh jimat kita grab, tak perlu nak membazir betul tak?


Tips JIMAT Beli Domain dan Hosting untuk blog atau website


  • Pilih syarikat yang jual domain dan hosting dengan kadar paling murah. Huda dah jumpa syarikat yang tawarkan harga paling berbaloi dan jimat iaitu JIMAT HOSTING

  • Pilih domain dan hosting dengan kadar yang jimat dan sesuai dengan keperluan anda






Hosting Budget Serendah RM 30!!


Nak lagi jimat dan tak rabakkan poket untuk bina website bisnes atau mini site yang hanya memuatkan info yang tidak terlalu banyak, huda sangat rekemen untuk langgan budget hosting yang  harga serendah RM 30 jer. Macam projek web kami tahun lepas , minisite untuk promosi bermusim seperti kalendar >> https://tempahkalendarmurah.com/ << , Huda hanya langgan hosting budget sahaja. Boleh jimat banyakkkkk!!





Semoga perkongsian huda hari ni tentang tips JIMAT beli domain dan hosting ni dapat membantu anda membuat pilihan terbaik dalam langkah pertama miliki blog dan website sendiri. Pengalaman huda berurusan dengan JIMAT HOSTING sangat mudah dan berkesan.

Berminat nak dapatkan domain dan hosting yang jimat ni?

KLIK >> JIMAT HOSTING <<



19 comments:

  1. Wah boleh tahan murah jugak harga dia. Airah pun dah nak kena renew domain ni

    ReplyDelete
  2. Harganya berpatutan juga tu. Kalau yang berminat boleh la mendapatkannya.

    ReplyDelete
  3. Rawlins pun dah bertahun dah langgan dengan satu syarikat nie dan perkhidmatannya memang menyeluruh. Yang penting tidak memeningkan kita sebagai pelanggan kan

    ReplyDelete
  4. Murah gak ekk..sis baru je pindah hosting sb yg lama mahai. Ada buat lama website ekk..nanti kalau nk buat sis boleh le buat gan suami huda

    ReplyDelete
  5. Kalau hosted pakai blogspot pun kena ada hosting ke? saja tanya sebab tak tau.

    ReplyDelete
  6. Banyak pilihan dah sekarang dan semestinya kita akan cari yang murah sebab nak jimat . Yang penting ikut bajet poket sendiri.

    ReplyDelete
  7. Bagus jugak terjumpa entry ni. Memang planning nak buat satu lagi blog untuk bisnes pulak. Tips yang berguna

    ReplyDelete
  8. Huda pon ada buat servis ni ye. Thank you share maklumat ni. Murah jugak harganya

    ReplyDelete
  9. This is really a good tips ya... So much I learn from you

    ReplyDelete
  10. Terima kasih for info. memang tengah mencar hosting murah

    ReplyDelete
  11. I’ve been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before. onohosting

    ReplyDelete
  12. Very interesting blog. Alot of blogs I see these days don't really provide anything that I'm interested in, but I'm most definately interested in this one. Just thought that I would post and let you know. https://onohosting.com/

    ReplyDelete
  13. I am always looking for some free kinds of stuff over the internet. There are also some companies which give free samples. But after visiting your blog, I do not visit too many blogs. Thanks. Server mieten

    ReplyDelete
  14. hi was just seeing if you minded a comment. i like your website and the thme you picked is super. I will be back. Homepage g√ľnstig

    ReplyDelete
  15. Only one out of every odd free hosting can flaunt such administrations as their own CGI-BIN index, or the help of Perl, PHP, MYSQL, Cron, SSH, Telnet and numerous others. Also, regardless of whether right now your web asset needs none of these, such a need might show up in the closest future with the development of your site. With time you will likewise require increasingly more plate space. Free web has normally give you 1-100 Mb while shared web has give 1-5000 Mb to your site. website hosting pakistan

    ReplyDelete
  16. Whenever you visit a website, what you see on your web browser is an array of files that are provided to for your viewing pleasure instantly. These files are populated to your screen by a web hosting company. In order to have a web site on the internet, you must have a web hosting account from a company. Web hosting companies provide space on their servers so that you can take all the files for your website and put them online! So no matter whether you are designing a small one page site, or a large corporate site with 1 million pages, you need a hosting provider! https://onohosting.com/

    ReplyDelete
  17. Positive site, where did u come up with the information on this posting? I'm pleased I discovered it though, ill be checking back soon to find out what additional posts you include. domain authority

    ReplyDelete
  18. If you are interested about web hosting then you just need to survey the market little bit. You can find plenty of web hosting solutions for your work and many of them can really be very useful for your work. https://hostinglelo.in/

    ReplyDelete