KRONOS FLATNOMORE - Semua Driver Patut Beli! - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

KRONOS FLATNOMORE - Semua Driver Patut Beli!

KRONOS FLATNOMORE - Semua Driver Patut Beli!

Share This

Assalamualaikum, Salam Pagi Rabu yang cerah.

Tapi langit tak selalunya cerah kan? Tiba-tiba jer mendung dan hujan. Begitulah kehidupan kita, ada masa yang tak terduga, tayar kereta boleh pancit tengah jalan.

Memang spoil mood lagi-lagi kalau tengah road trip holiday bersama keluarga. 

Jadi, huda nak kongsi pada korang satu produk yang bernama Kronos FLATNOMORE - Semua driver patut beli!

Apa itu KRONOS FLATNOMORE?



KRONOS FLATNOMORE merupakan Tyre Sealant & Inflator yang sangat berguna ketika tayar kereta anda pancit sebab tercucuk objek tajam. 

Kelebihan KRONOS FLATNOMORE

✅ TIDAK perlu tukar tayar

✅ Senang untukdigunakan

✅ Tampalkan lubang tayar dalam 90 saat

✅ Tidak memerlukan sebarang peralatan

✅ Tidak merosakkan tayar dan rim kereta

✅ Formula yang mesra alam dan tidak mudah terbakar

✅ Dibuat daripada 100% polimer organik

✅Jangkahayat selama 3 tahun dari tarikh pengilangan

✅ Waranti 2 tahun

Berapa Harga KRONOS FLATNOMORE ni?

Sekarang tengah harga promosi tau RM49.90 jer . Rugi tak grab sekarang.

KRONOS FLATNOMORE juga datang dalam kandungan 650ml yang merupakan salah satu botol terbesar di pasaran.

Macamana nak gunakan KRONOS FLATNOMORE 

Tonton video di bawah : 




Perkara penting yang pengguna harus tahu tentang KRONOS FLATNOMORE

1) Ia boleh menampal lubang sehingga 6mm

2) Digunakan hanya untuk penampalan sementara

3) Cecair latex boleh tahan di dalam tayar untuk beberapa hari dan boleh dicuci dengan senang

4) Selepas menggunakan produk ini, pengguna haruslah mencari dan menampalkan yatar dengan lebih sempurna dan kekal. Ia TIDAK AKAN MEROSAKKAN TAYAR

5) Dilarang membawa kereta melebihi had laju 130kmj selepas menggunakan produk ini. Sedikit getaran akan dialami oleh pengguna di sebabkan oleh cecair di dalam tayar.

6) Produk ini mempunyai waranti 2 tahun dari Januari 2018 dan mempunyai jangka hayat 3 tahun dari Januari 2018

Berita baik untuk anda, pada bulan Mac 2018 ini, DKS INTERNATIONAL SDN BHD mencari lucky winner  yang berpeluang menang LATTISSIMA TOUCH NEPRESSO COFFEE MAKER bernilai RM1699

Anda hanya perlu LIKE dan SHARE page dan video .

Facebook : https://www.facebook.com/kronosflatnomore/
Instagram : https://www.instagram.com/kronosflatnomore/

Berminat nak dapatkan produk ni?


Boleh direct beli dengan huda dengan klik link http://flatnomore.wasap.my

InshaAllah huda boleh bantu korang miliki produk yang wajjib ada dalam semua kereta ni.



Berminat nak jana pendapatan dan menjadi agen?

Hubungi :
E-mel  : inquiry@keystons.com
WhatsApp:  https://hi.jomwasap.my/kronosflatnomore

12 comments:

  1. kecik gini senang nk letak dalam kereta

    ReplyDelete
  2. wowww...hebat tu,bole tampal tayar yer. mula tu,ingatkan polish keta ke ape. I like la kalo cemni punya produk.

    ReplyDelete
  3. wowww...hebat tu,bole tampal tayar yer. mula tu,ingatkan polish keta ke ape. I like la kalo cemni punya produk.

    ReplyDelete
  4. Berguna ni, at least masa emergency ada backup plan kan

    ReplyDelete
  5. info yang sangat bermanfaat sebab Sal sendiri kurang nak ambik tahu part keta ni ...especially tayar

    ReplyDelete
  6. Fuhh sekarang ni macam2 ada kan.. boleh try jugak nanti..

    ReplyDelete
  7. assalamu'alaykum, wah bagus produknya, walau sementara sangat membantu untuk mobil yang sedang dalam perjalanan jauh, tapi saya hanya punya motor, untuk motor boleh pakai gak ya?

    ReplyDelete
  8. Akak kena beli ni, sebab memang tak reti tukar tayar kalau pancit. Bagus jugak ada ni membantu sangat!

    ReplyDelete
  9. Bagus ni lebih lagi yg xpandai tukar tayar huhu

    ReplyDelete
  10. kinah pun ada simpan satu dalam kereta. senang bila ada kecemasan yan tak diduga terutama lady driver

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages