Bermain salji di Elements Mall Melaka bersama The Arifs - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Bermain salji di Elements Mall Melaka bersama The Arifs

Bermain salji di Elements Mall Melaka bersama The Arifs

Share This
Assalamualaikum semua pembaca ceritahuda.com. huda nak kongsi pengalaman semalam main salji di Elements Mall Melaka bersama The Arifs


Sempena hujung tahun dan perayaan krismas, Elements Mall Melaka menarik perhatian orang ramai untuk merasai pengalaman bermain salji di sini.



Lokasi : Elements Mall Melaka







Tarikh : 8 - 10, 15 - 17 and 22 - 25 Dec 2017

Masa: 7pm and 8pm


Tempat: 10F Concourse, Elements Mall.

Salji buatan hanya akan di adakan pada jam 7pm - 7.30 pm dan 8pm - 8.30 pm. 


Layan video salji turun.





Salji betul ke? Sejuk ke?

Hehe, sebenarnya buih-buih sabun yang kelihatan seolah-olah salji yang turun.

Tengok video close up ni.





Ok la tu, happykan The Arifs. Nak merasai salji yang real bertahun lagi kot. Tunggu The Arifs besar sikit dan kuat ketahanan badan, baru best nak main snow yang real nanti. InshaAllah, semoga sentiasa murah rezeki anak-anak mama. 


Sekian coretan hari ini. Nanti huda sambung cerita tentang hotel yang huda menginap yang bersambung dengan Elements Mall Melaka di Hatten City ini. Stay Tuned!
some_text

4 comments:

  1. menarik.. kalau sejuk lagi best tu.

    ReplyDelete
  2. seronoknya!! Wlupun bukan salji sebenar..hehe

    ReplyDelete
  3. Nanti dah besar ajak pi travel oversea leh rasa salji betul kan...

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages