Assalamualaikum. Hari ini huda kongsi satu produk best yang huda baru cuba semalam. Huda ini memang suka masak dan cuba pelbagi jenis masakan. Jadi semalam huda cuba satu resepi mudah serta cepat dan yang paling penting sedap dengan menggunakan rempah segera Mee Bandung yang dikeluarkan oleh Rempah Warisan.


Rempah segera Mee Bandung Odeon ini dikenali sejak dari 1970an. 1 Rempah 3 Variasi iaitu boleh gunakan rempah ini untuk masak Mee Goreng, Mee Rebus dan juga Mee Bandung. Huda dah cuba semalam rempah ini untuk masak mee goreng. Memang special dan rasanya memang kena dengan selera huda sekeluarga. Nanti huda nak cuba resepi mee rebus dan mee bandung pula. Korang jangan risau. resepi semua ada dalam pek.



Korang nak try jugak?
Huda syorkan untuk korang cuba Pek Family dengan harga serendah RM6.50/ Berat 185g. Murah kan? 

Korang boleh KLIK >> TEMPAHAN REMPAH WARISAN << untuk beli secara online. 

Promosi terkini - diskaun 20% pek famili sehingga 20 Februari 2018.
KOD DISKAUN  : AMMAR12

Untuk korang yang ada kedai makan atau berminat nak berniaga atau nak masak untuk kenduri ke boleh dapat pek kedai makan 30g dan 60g. Ada pakej menarik untuk anda tau serendah RM50 sahaja. 
Korang boleh KLIK >> PAKEJ RAKAN NIAGA <<
Cepat-cepat korang beli, dan boleh masak mee sedap-sedap untuk keluarga tersayang. Konfem korang puas hati macam huda juga nanti.

Ok, huda nak pergi shopping bahan-bahan rencah untuk masak mee rebus pulak. Selalu makan mee rebus bila balik Johor jer, tapi sekarang dah ada rempah terbaik ni, boleh masak sendiri dan konfem sedap macam biasa makan kat Johor tu. 

Jom join give away tajaan Rempah Warisan di media sosial


some_text