Travel Set Cosmoderm Teman Sejati Kaki Travel

Assalamualaikum. 
Salam Pagi Selasa yang cerah. 

Hari ini huda nak kongsi tentang Travel Set Cosmoderm - Teman Sejati Kaki Travel. 

Huda ni memang kaki travel, jadi huda suka bawa travel set untuk penjagaan kulit dan wajah. Travel Set Cosmoderm ini lengkap dengan 3 produk asas yang wajib kaki travel kena ada iaitu Vitamin E Cream, Tea Tree Oil Magic Lotion dan Advanced Moisture Therapy Cream.
( BB Cream dalam gambar ni dapat Free Sample- tidak termasuk dalam travel set)

Kredit gambar yang cantik ni dari blogger Aznan. (http://alampauh.blogspot.my/)

Bila travel atau melancong memang selalu berjalan bawah terik matahari sama ada di tepi pantai atau di tengah pekan atau bandar. Jadi setiap masa ketika travel kena pastikan kulit kita dilindungi.

Hujung minggu lepas, huda join Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari di Legend Resort Cherating. Cuaca sepanjang 3 hari 2 malam huda di sana, panas dan kering.
Kulit juga jadi kusam dan kering akibat dehidrasi kerana aktiviti fizikal yang dilakukan sepanjang Family Day yang menyebabkan badan mengeluarkan peluh yang banyak.

Travel Set Cosmoderm di balkoni bilik seaview di Legend Resort Cherating. Masa ambil gambar di luar balkoni ni pun dah terasa panas. Sebelum turun main telematch tepi pantai huda pakaikan kat muka sendiri, muka suami dan muka anak-anak.

 Jom huda cerita tentang kebaikan produk dalam Travel Set Cosmoderm ni.

Set yang diformulasi khas untuk di bawa semasa melancong. Ianya sesuai untuk kegunaan sekeluarga.


1. Vitamin E Cream 3,000iu (50ML)

 Bahan:Vitamin E Oil and Rosehip Oil
- Pelembap yang berkhasiat dan kaya dengan anti-oksidan untuk membaharui, melindungi dan menyihatkan kulit untuk anti-penuaan dan pemudaran parut

• Terbukti berkesan dalam memulihkan semula kulit kering dan rosak, memudarkan parut jerawat, kemalangan dan pembedahan
• Membantu mengurangkan garis halus, kedutan, parut dan kulit kusam
• Amat berkesan dalam melindungi dan menyihatkan semula kulit wajah yang terdedah kepada bahan kimia yang mengikis permukaan kulit dan iklim kering, panas atau sejuk


CARA PENGGUNAAN:
Selepas membersih dan menyegar muka, sapu dengan rata dan urut dengan lembut. 
2. Tea Tree Oil Magic Body Lotion (60ML)

 Bahan: Sunflower Seed Oil, Aloe Vera, Chamomile Extract, Witch Hazel, Tea Tree Oil
- Penyelesaian cepat dan berkesan untuk bau badan, jerawat badan dan selar matahari

• Menyamankan kulit terengsa dan tidak selesa
• Meredakan selar matahari tanpa pengelupasan
• Membantu kurangkan ruam, jangkitan kulat dan kuman
• Penghalau nyamuk, serangga, pepijat katil dan redakan gigitan serangga
• Anti-bau badan dengan deodoran asli


CARA PENGGUNAAN :
Ratakan pada kulit kering selepas mandi. Tidak perlu diurut.

3. Advanced Moisture Therapy Cream (50ML)


Bahan: Vitamin E, Tea Tree Oil and Herbal Extract
- Penyelesaian cepat untuk tumit merekah dan tangan kering

• Melembap dan melembutkan kulit kasar dan keras
• Memulih kulit merekah dengan cepat dan meredakan kepedihan disebabkan oleh rekahan
• Krim pekat dan kaya dengan khasiat tanpa rasa berminyak
CARA PENGGUNAAN:
Sapukan krim di tumit yang merekah dan tangan kering


Berita Baik!
Sekarang Cosmoderm tengah buat promosi tau. Setiap pembelian Travel Set Cosmoderm dapat FREE
Vanity's Favourite Deep Heat Lotion (100ML)



Bahan: Sunflower Seed Oil, Peppermint Oil and Ginger Root Oil
- Kombinasi minyak tradisional untuk pemulihan dalam bentuk losyen
• Rasa panas mendalam dan berpanjangan untuk meredakan otot-otot yang lenguh
• Losyen persediaan sebelum atau selepas bersukan - tidak berminyak atau melekit.
• Membantu mengurangkan sakit kepala dan hidung tersumbat

CARA PENGGUNAAN:
Ratakan di bahagian badan yang sakit dan urut mengikut kesesuaian. Sebaik-baiknya digunakan selepas mandi atau sebelum tidor. Tidak perlu dibilas dengan air. Elakkan terkena mata

****


Berminat nak dapatkan Travel Set Cosmoderm ini?

KLIK link dibawah untuk membuat pembelian atas talian

>>http://bit.ly/TravelSetCosmoderm<<

Huda suka sangat dengan produk Cosmoderm ni sebab Cosmoderm menggunakan bahan aktif tulen dan berkualiti tinggi seperti Vitamin E dari Eropah dan Minyak Tea Tree dari Australia. Semua produk Cosmoderm berkesan dan selamat untuk digunakan oleh seisi keluarga dan
 dibuat TANPA PARABEN dan wangian.


Sekian perkongsian huda tentang Travel Set Cosmoderm. Untuk kaki travel diluar sana, jangan pergi melancong tanpa travel set ini tau, sayangi kulit anda. Kulit kita amanah dari Allah kan?
Jadi wajib jaga tau. Jumpa lagi di entry akan datang.

Lawati website rasmi Cosmoderm untuk maklumat lanjut
>> www.cosmoderm.com.my <<

Like FB
>> https://www.facebook.com/Cosmoderm/<<

Follow Instagram
>> https://www.instagram.com/cosmoderm/ <<

 #cosmoderm, #ilovemyskin, #cosmodermhalal, #pengembaraancosmoderm, #don'tleavehomewithoutcosmoderm


" The BEST FOUNDATION  you can wear is GLOWING HEALTHY SKIN"


some_text

12 comments:

  1. Memang senang ada travel pack ni, mudah nak bawak ke mana saja. Paling suka BB Cream dia, anak dok berendam kat kolam sampai sunburn tak mengelupas pun kulit bila sapu BB Cream tu.

    ReplyDelete
  2. Best kan travel set Cosmoderm ni... Kak ti paling suka dengan magic body lotion dia..

    ReplyDelete
  3. Memang best produk cosmoderm ni kan

    ReplyDelete
  4. Produk Cosmoderm memang best best! Dah lebih 3 tahun kak Nina pakai. Yakin dengan Cosmoderm!

    ReplyDelete
  5. wah seronoknya ada set cosmoderm travel

    ReplyDelete
  6. Travel set lagi mudah untuk dibawa kan..

    ReplyDelete
  7. mmg best cosmoderm set ni. friendly user

    ReplyDelete
  8. Kene cari ni..mudah travel pack bawa ke mana2

    ReplyDelete
  9. best set travel cosmoderm ni, mudah dibawa ke mana jer

    ReplyDelete

Powered by Blogger.