Perghhh BBQ Perap - Perap Ayam , Kambing Pasti Menjadi!



Assalamualaikum. Selamat pagi Isnin. Minggu baru , semoga kita semua semangat untuk terus berusaha menjemput rezeki. Setiap orang sentiasa ada rezeki, selagi kita masih bernyawa. Allah dah tulis rezeki kita di Luh Mahfuz sebelum kita lahir lagi. Tak perlu risau akan rezeki , tapi sentiasa berusaha menjemput rezeki dengan amal soleh dan menjauhi dosa. Cerita pasal rezeki, huda nak kongsi tentang satu produk yang huda dah cuba. Rezeki dapat buat homemade BBQ sedap dengan menggunakan Perghhh BBQ Perap. Tak perlu dah keluar duit mahal-mahal nak makan kat restoren ,buat sendiri jer di rumah.


Perghhh BBQ Perap - Perap Ayam , Kambing Pasti Menjadi!



Huda beli Perghhh BBQ Perap ketika balik kampung bulan 8 yang lalu. Beli 2 botol. Satu botol huda perap dengan ayam , dan satu lagi huda perap dengan kambing.



Alhamdulillah, perap dengan apa sahaja memang menjadi!

Huda suka makan pedas, jadi huda tambah black pepper lebih sikit masa perap. Memang ON sangat rasa BBQ lepas perap dengan Perghhh BBQ Perap ni.

Dengan warna yang cantik, rasa yang sedap dan juga aroma bau BBQ, memang berselera kami makan sekeluarga.

Stok Perghhh BBQ Perap huda dah habis!
Apa lagi huda nak repeat order ni. Kalau korang nak order juga boleh cek link FB berikut

https://www.facebook.com/Perghhh-BBQ-Perap-105956191186802

6 comments:

  1. mudahnya nak buat daging perap, pakai sos ni jer yer

    ReplyDelete
  2. Wah!!! Nampak mudah ya apabila menggunakan sos perap ni... kebetulan pulak baru plan dengan suami nak buat makan-makan bersama-sama keluarga kecil kami sikit... bolehlah masukkan kat dalam menu nanti ni...

    ReplyDelete
  3. Pwegh cntik warna dia.. Menggoda tengok.. Mesyi sedp. Nakbeli la

    ReplyDelete
  4. senangnya ada sos perap mcm nie.. tak renyah nk buat bbq

    ReplyDelete
  5. Senang je nak perap kan...bawak piknik best ni

    ReplyDelete
  6. Cantik kejadian ayam yang dah siap masak tu.

    ReplyDelete