Serik Beli Baju Preloved Di Shopee Live


Huda bukan jenis orang yang suka beli barang preloved. Tapi terpengaruh juga lepas layan vlog rakan blogger buat unboxing beli baju preloved di Shopee LIVE murah giler.



Sebab dah terpengaruh, maka beli lah juga baju preloved di Shoppee. 

Rezeki orang lain2 kan. ada rezeki yang dapat baju semua molek dan nampak baru dan berkualiti. Namun huda dapat baju yang sangat teruk!! 

korang tengok lah ni, baju berlubang.


bukan sikit,tapi banyak!!


ada juga sehelaj dua baju yang huda basuh bersih , pakai still rasa gatal. so mmg x pakai dah lah,buat kain buruk jer. 

Tak baik kan jual baju yang dah rosak macam ni. 

dan huda serik dan memang takkan dah terpengaruh beli baju preloved atas talian.
That's it!

Konon nak berjimat end up sakit hati, sangat tak best kan?

Okay.. nak pergi shopping baju lain, biar keluar duit lebih asal puas hati. 

No comments