Idea Tulis Blog 7 Hari Seminggu Dengan 7 Tema Berbeza



Tahun 2020 ni ada 366 hari, dan huda berazam nak hasilkan 366 entry blog di ceritahuda.com. Alhamdulillah, 11 hari termasuk pagi ni, huda dah hasilkan 11 entry blog dengan macam-macam tema berbeza. Hari ni baru dapat idea nak hasilkan entry blog 7 hari dengan 7 tema berbeza. Supaya takde lah entry review jer berderet kan. selang seli dengan entry personal dan tema-tema lain



Idea Tulis Blog 7 Hari Seminggu Dengan 7 Tema Berbeza


Planning huda nak tulis entry blog 7 hari seminggu dengan tema berikut :-

Hari  Isnin - Tema Review (Produk/Servis) 
Hari Selasa - Tema Lifestyle ( Photography , Shopping , Tips Blogging etc... )
Hari  Rabu - Tema Kesihatan / Tips Sihat / Tips Cantik
Hari Khamis -  Tema Review ( Food/ Travel) 
Hari Jumaat - Tema Agama
Hari Sabtu - Tema Keluarga / Tips Parenting
Hari Ahad - Resepi / Tips Memasak

InshaAllah, bermula hari ni, huda nak follow guidelines yang huda planning ni, supaya takde lah pagi2 blur jer nak tulis entry apa yer hari ni..




No comments