Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Assalamualaikum. Hari ni huda nak kongsi satu apps yang huda baru explore. Actually dari awal tahun lagi dah install, last guna masa bulan April, kira sebelum bulan Ramadan bawa anak-anak pergi makan sushi king. Masa nak bayar, staff tu suruh install apps dan terus boleh tebus 200 smiles points iaitu tolak RM 10 dari total bil. Itu pengalaman pertama huda gunakan apps Sushi King dan dapat jimat! Berbaloi kan? Download apps FREE jer, siap dapat reward lain pula. Nak tahu reward apa lagi yang korang boleh dapatkan melalui apps Sushi King ni, jom baca perkongsian huda ni sampai habis yer.


Reward Sushi King Member - Dapat Duit Raya




Setelah berbulan tak amik kisah pun pasal apps Sushi King ni, minggu lepas huda cek apps Sushi King dan sangat teruja huda terima "duit raya" dari Sushi King. 







Reward Sushi King Member - Dapat 300 Points Percuma bernilai RM 15. 


Dengan berkongsi referal link apps sushi king pada rakan-rakan, huda berpeluang dapat 300 smiles points percuma! Alhamdulillah, dah masuk pun akaun Sushi King, tak sabar nak redeem nanti.





Reward Sushi King Member - Dapat FREE Cake dan FREE Smiles Points pada Bulan Harijadi





Pada bulan Jun ni, rupakan birthday encik suami, dia pun ada install apps Sushi King ni. Excited huda cek apps dalam phone dia sebab ada reward birthday dari Sushi King iaitu 200 Smile Points dan juga boleh redeem Free Cake.  Serius part ni memang berbaloi dan huda nantikan bulan kelahiran huda pula Ogos nanti.


 Kalau korang peminat tegar sushi king macam kami, sila la download yer apps Sushi King di Google Play Store dan Apple Store. Klik pada link ini >>>>  https://member.sushi-king.com/referral/h1gpyrtv7v76








No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]