Planner 2019 Terbaik Pilihan Anda! - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Planner 2019 Terbaik Pilihan Anda!

Planner 2019 Terbaik Pilihan Anda!

Share This

Lagi 2 bulan nak masuk tahun baru 2019 , korang dah beli ke planner untuk tahun 2019? 
Tercari-cari planner yg CUTE, COMPLETE & MURAH? 


Hari ini huda nak kongsi satu produk best, Planner 2019 yang FULL COLOUR di setiap muka surat.

Spesifikasi Planner 2019
Size 21.5cmx15cm ( Size A5 )
Planner di wrap dengan baik
Tebal kertas 80gsm (insyallah warna tidak tembus)
Soft cover , Art card 260 finishing matt dan spot uv
Design yang sangat catchy
264 muka surat
Ketebalan planner 1.5cm
Sesuai dijadikan hadiah buat insan tersayang
Content :  English

Jom cuci mata design-design cover Planner 2019  








































Jom tengok lagi apa yang menarik dengan content dalam planner ni:

  • Yearly Planning Chart
  • Weekly Plan
  • Monthly Budget
  • Weekly schedule 
  • Yearly Review
  • 30 Days Saving Challenge Every Months
  • 2019 & 2020 Calendar
  • Islamic Calendar 
  • Public Holiday for Malaysia, Brunei, Singapore & Indonesia
  • Monthly Plan
  • Quran Tracker & Khatam Quran
  • My Fitness Goals
  • Travel Plan List
  • Blank page every Month
  • Yearly Goals
  • Books to Read
  • Ramadhan Mission
  • Sadaqah Checklist






























Best kan sebab macam-macam ada dalam buku kecik ni. Memang sesuai nak buat HADIAH kat Mak ayah, adik kakak dan sahabat tersayang. Paling best harganya MURAH sangat berbanding manfaat yang terdapat dalam Planner 2019

BONUS!!
2 FREE GIFT UNTUK SETIAP PLANNER!
Fuhh.. dah la murah, dapat free gift pulak tu! Mmg tak tahan nak beli ni.

AMARAN! 
Cepat dapatkan design yang berkenan di hati supaya tak menyesal nanti. Kalau dah terlepas peluang korang nak bayar rm250 pon tak boleh tolong.

Jom kongsi pada kawan-kawan atau adik-beradik biar diorang pon dapat manfaat 

Berminat nak order, boleh hubungi huda terus dengan klik www.wasap.my/601151044632

2 comments:

  1. Planner 2019 masih tergantung dalam wishlist . Belum beli lagi .tengok design kat atas semua cantik dan banyak pilihan

    ReplyDelete
  2. Lawa lah planner2 ni, especially yang 1 st lagi dah jatuh hati. La ni dok guna saiz A6, tak sure nak migrate ke bigger size atau tak sekarang ni. :D

    Check out blog posts kita berkaitan planner di sini ya (planner addict hehe): http://mommylotte.com/tag/planner/

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages