Memori Syawal 1439H/ 2018 - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Memori Syawal 1439H/ 2018

Memori Syawal 1439H/ 2018

Share This
Alhamdulillah, hari ini 10 Syawal, huda dah kembali ke rumah sendiri dan baru ada masa nak berblogging.  Rindu sangat nak berblogging sebenarnya. Masa ramadan, sibuk sangat, kejar masa buat itu ini, kemudian sibuk beraya di kampung. Hari ini baru bukak laptop.

Huda nak kongsi gambar-gambar memori syawal 1439H/ 2018 untuk personal sharing. Nanti bosan-bosan baca blog sendiri boleh tengok gambar-gambar raya ini. 

Tema Raya 2018



Syawal Pertama bersama keluarga huda di Johor


Syawal Kedua di Rumah Arwah Atuk


Syawal Ketiga di Majlis Khatam Quran Sepupu


Syawal Keempat - Kunjungan rakan sekolah



Syawal Kelima - Beraya di TGV




Syawal Ketujuh - Beraya bersama keluarga mertua di Kuala Terengganu



Menu  Syawal 2018.


Alhamdulillah, setiap kali beraya di Johor memang murah rezeki, makanan memang penuh meja setiap hari raya.

Menu Malam 1 Syawal : Beriyani Gam

Aduhai lupa betul nak snap gambar , maklumlah bila beraya muar, sibuk tahap dewa. Suami huda snap gambar sekeping ni .


Klik tengok video untuk tengok macamana beriyani gam > > BERIYANI GAM RAYA << 

Sebenarnya banyak sangat menu sedap-sedap huda makan sepanjang seminggu syawal 2018 ni , tapi tak sempat nak snap gambar. Ini jer menu sedap yang sempat .



Mood raya masih ON ke tu? Arif Haikal pun dah naik sekolah hari ini. Rutin harian bermula. namun memori syawal masih segar di ingatan. Selamat Hari Raya semua! Maaf Zahir Batin , ikhlas dari huda sekeluarga. 

No comments:

Post a Comment

Post Bottom Ad

Pages