Huda Sahut Cabaran Bebas-Jerawat Eucerin 14 Hari! - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Huda Sahut Cabaran Bebas-Jerawat Eucerin 14 Hari!

Huda Sahut Cabaran Bebas-Jerawat Eucerin 14 Hari!

Share This

Assalamualaikum semua pembaca blog huda. huda nak kongsi ni, tahun ini huda berani kan diri sahut cabaran Eucerin selain cabaran Jom Kurus JK1M10

Bermula hari 7 Mac 2018 sehingga 21 Mac 2018, huda sahut cabaran bebas jerawat Eucerin 14 hari! Yeay, hari ini habis 14 hari!

Jom layan video huda unboxing " 14 Days Acne Free Challenge Box"




Sebab utama huda join adalah huda hadapi masalah jerawat komedon.



Apa tu jerawat komedon? 

Jerawat komedon merujuk kepada bintik hitam, bintik putih dan bintik kecil (papul) yang biasanya terdapat di dahi dan dagu mereka yang mengalami masalah jerawat.

Jom huda cerita pasal produk yang huda guna sepanjang 14 hari yang lepas.


Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment


Diformulasikan dengan bahan-bahan aktif yang terbukti berkesan, Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment mengurangkan jerawat komedon dalam masa hanya DUA minggu tanpa mengeringkan kulit. Formulanya yang mengawal kerengsaan untuk kulit lebih licin dan sihat terdiri daripada:

● 10% Hydroxy Complex, kombinasi tiga ejen pengelupasan yang berkuasa tinggi iaitu AHA (asidglikolik), BHA (asidsalisilik) dan PHA (gluconolactone) yang membantu memperbaharui permukaan kulit, membersihkan pori, mengurangkan bakteria penyebab jerawat, P. acnes, dan menanggalkan sel kulit mati

●Licochalcone A, bahan anti radang yang mengurangkan kerengsaan dan membantu mengurangkan kemerahan pada wajah;

● Dexpanthenol, yang terhasil daripada vitamin B5 adalah pelembap yang mengekalkan kandugan air dalam wajah untuk meningkatkan daya tahan kulit dan melindunginya daripada pencemaran alam sekitar. 

Tahu tak? 
●Sebanyak 94% pengguna bersetuju yang Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment menghalang pertumbuhan jerawat baharu dan mengurangkan bekas jerawat hitam
●Sebanyak 80% pengguna bersetuju produk ini mengurangkan bintik putih, bintik hitam, dan mengurangkan jerawat yang bengkak.

Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment adalah sebahagian daripada produk penjagaan kulit komprehensif ProACNE yang terdiri daripada pencuci muka, pelembap, skrub, serum dan pelembap siang. 

Dapatkan produk ini di farmasi seluruh negara dengan harga yang disyorkan iaitu RM62. Kini rangakai produk ini didatangkan dalam packaging baru yang lebih cantik, dan semestinya berkesan.

Okay, panjang lebar dah huda cerita tentang produk Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment  ni. Jom baca pengalaman huda pula. 

Gambar di bawah menunjukkan kesan positif selepas 14 hari menggunakan Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment ni. Jelas kan bekas jerawat di muka huda hilang! Happy nya!!




Selepas 14 hari menggunakan Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment ini huda memang sangat berpuas hati. Memang betul, kulit jadi lembut dan lebih sihat, tiada langsung kesan kerengsaan kulit atau kulit kering. Memang terbaik formulasi produk ini.

Korang yang ada masalah jerawat macam huda, jangan ragu-ragu tau nak cuba!

Yeay, Cabaran Huda Bebas-Jerawat Eucerin 14 Hari dah BERJAYA! 

Huda puas hati sebab Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment berjaya menghalang pertumbuhan jerawat baharu dan mengurangkan bekas jerawat hitam. Selain itu huda perasan bintik putih, bintik hitam semakin berkurangan dan masalah bengkak jerawat pun berkurang.

Highly Recommended! 

Untuk maklumat lanjut tentang rangkaian penuh penjagaan muka ProACNE daripada Eucerin®, korang boleh layari
www.eucerin.my
www.facebook.com/EucerinMY.

Sekian perkongsian huda hari ini! Bebaskan diri anda dari masalah jerawat dengan Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment 

21 comments:

  1. Oh serasi dengan Huda.. nampak perubahannya..
    mereka yang ada masalah jerawat boleh cuba ni :)

    ReplyDelete
  2. Blh la try nnt sbb hilma pun ade la jerawat situ sini jgk..lagi2 nak dekat dtg period ha dah tau la tumbuh jerawat ty

    ReplyDelete
  3. waa bagus produk ni berkesan,, salam kenal dari saya https://cakapsinilah.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. airah dah lama nak cuba eucerin ni tapi tak beli lagi tunggu sales jela

    ReplyDelete
  5. Wah kesan dia ketara lah lah. Dah hilang jerawat ni. Teruskan pemakaian tau mana tahu kulit akan bertambah cantik lagi,

    ReplyDelete
  6. Memg nampak kesannya kan..sy pun jerawat sekejap je kecut leoas guna eucerin

    ReplyDelete
  7. SA pun dh guna..belum cukup 14 hari...nanti SA share eh...wah nampak berkesan la pada huda..

    ReplyDelete
  8. Ooo. .. Berkesan! Boleh laaa belikan tuk anak sulung kak nina. Dak remaja, jerawat menjadi².

    ReplyDelete
  9. Wahh baguslah produk Eucerin nih. Dalam masa 14 hari dah berhasil menghilangkan masalah jerawat

    ReplyDelete
  10. Cepat je kecut jerawat bila apply eucerin ni

    ReplyDelete
  11. Wah bagus lah..cepat gak hilang jerawat. Leh cuba ni lepas pantang..sbb skrg bny naik jerawat sbb hormon pregnt..

    ReplyDelete
  12. Eucerin memang terbaik .. Sal dah try jerawat hilang wehhh

    ReplyDelete
  13. Nampak kesan positif yang ketara.

    ReplyDelete
  14. Mesti lagi floles sbb huda dah sedia floles☺️

    ReplyDelete
  15. bestnye, hilang dah jerawat huda

    ReplyDelete
  16. I have try eucerin products too and is good for the skin. My mother in law love their Lotion as she has sensitive skin.

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages