R-Rayyan Susu Kambing Trial Pek Memang Berbaloi! - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

R-Rayyan Susu Kambing Trial Pek Memang Berbaloi!

R-Rayyan Susu Kambing Trial Pek Memang Berbaloi!

Share This






Assalamualaikum. Hari ini huda nak kongsi tentang R-Rayyan susu kambing yang sedap dan berkhasiat ni. Bagus sangat sekarang R-Rayyan dah keluarkan pek trial yang sesuai sangat untuk orang baru nak mencuba minum susu kambing macam huda ni. 


Trial pack  ni berat 250g sahaja, jadi harga pun lebih murah berbanding beli full pack. 
Berikut senarai harga untuk rujukan korang yang plan nak beli nanti. Hanya terdapat dua perisa sahaja yer untuk trial pack (Perisa asli dan kurma delima )

1 pack 

RM25 + RM7 postage semenanjung

RM30 + RM10 postage sabah sarawak 

2 pack

RM50 + RM10 postage semenanjung

RM60 + RM15 postage sabah sarawak


Panduan minum susu R-Rayyan Susu Kambing
  • 3 bulan ke atas, perisa asli
  • 6 bulan ke atas, perisa kurma delima
  • 1 tahun ke atas vanilla/coklat

Kalau korang memang dah biasa minum susu kambing boleh lah grab offer istimewa dari R-Rayyan Susu Kambing 


Harga Standard pack, 550g 
RM46/RM50 + postage  (semua perisa)

Postage - SM RM7 | SS RM10

Korang nak tahu tak  apa specialnya R-Rayyan berbanding jenama lain dalam pasaran ?

🎯R-Rayyan susu kambing pertama di Malaysia yg mengandungi sejenis PREBIOTIK seperti dalam yakult dan vitagen khas utk merawat sembelit.

🎯R-Rayyan mengandungi PROBIOTIK yang dapat meningkatkan imuniti anak anda dan meredakan batuk, kahak dan selsema dengan cepat.

🎯R-Rayyan mengandungi lbh 10 bahan berkhasiat dan salah 1 darinya dapat menyelesaikan masalah berat bayi anda yg berada di tahap garisan merah ( berat tidak ideal )

🎯R-Rayyan mengandungi DHA , ARA , pegaga , ginkgo , kismis , kurma utk meningkatkan IQ anak anda selaras dengan tagline G-Star " with fast learning formula "

🎯R-Rayyan mengandungi Delima , Vit C , Premix Vitamin khas utk ibu2 hamil utk ikhtiar bayi berkulit cerah dan bersih. Seterusnya meningkatkan HB ibu dan mengelakkan bayi terkena demam kuning.

🎯LAGI BEST ! BERAT R-RAYYAN 550g/kotak. Extra 50g berbanding jenama lain dalam pasaran.

Best sangat kan susu R-Rayyan susu kambing ni. Huda memang teruja nak minum sendiri dan bagi anak-anak minum juga. 

Berminat nak beli?

Boleh hubungi HQ R-Rayyan di talian 0196909051 untuk pembelian.

Jangan lupa like dan follow facebook : Susu Kambing R-Rayyan HQ

No comments:

Post a Comment

Post Bottom Ad

Pages