Promosi Tiket Bayou Lagoon Melaka serendah RM10

Assalamualaikum, Selamat pagi semua pembaca ceritahuda.com
Pagi Ahad ni terasa nak main water theme park. 
Tapi faham-faham jer la, tiket nak masuk theme park ni bukan yer murah, berpuluh-puluh gak la sorang. Nak masuk anak beranak memang wajib ada beratus la baru boleh nak masuk water theme park.
Tapi..... tahu tak?
Bayou Lagoon Park Resort Melaka ada buat promosi best sangat sempena ulang tahun ke 5, iaitu harga tiket masuk ke water park serendah RM10!
Betul, RM10 jer tau!




Ini details yer, jemput baca sebelum pergi sini yer.
Bayou Lagoon Park Resort is celebrating its 5th Anniversary this month. To share the happiness with our fans & guests, we are having special rates to all water park goer like you.

Water Park Entrance ticket price :
Weekdays (Mon-Fri) :
Adult : RM10
Child : RM10
Senior Citizen : RM10

Weekend (Sat, Sun, Eve & School Holidays)
Adult : RM20
Child : RM15
Senior Citizen : RM10

Valid from 11-16 October 2017
* Walk-in only
*T&C apply.


Limited time offer tau, jadi block date siap-siap, jom bawa anak mandi manda di Bayou Lagoon Water Park, Melaka. Lagi pun tak lama cuti sekolah sempena deepavali kan? Elok sangat dah tu bawa anak-anak datang sini.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi 06-2330 888 or reserve@bayoulagoon.com.my .
Layari website www.bayoulagoon.com.my
P/s ~ mood counting days nak celebrate Arif hakim birthday holiday! 
some_text

2 comments:

Powered by Blogger.