Shopping di SGShop Malaysia

12:00 pm


Alhamdulilah, barang-barang shopping dari SGShop Malaysia dah sampai. 

Huda menang blogger contest collaborate dengan SGShop Malaysia. Huda menang RM100 shopping voucher pada bulan 5, dan menang lagi RM100 pada bulan 6. Rezeki Ramadhan lepas. Syukur, rezeki berblogging dapat free shopping credit, maka boleh shopping dengan senang hatinya. 

Untuk RM100 shopping credit dari SGShop yang huda terima kali pertama, huda spend untuk hadiah hari jadi suami tersayang. 

Huda belikan travel bag pack 45L dan jam tangan baru. 

Alhamdulillah, walaupun produk dari China, tapi kualiti dan mutu sangat bagus. Suami pun suka. 
Hehe, mesti la suka kan, dapat barang free =)


Huda saja pilih hadiah beg pek travel dan hiking ni, sebab memang nak beli untuk kemudahan travel.
Alhamdulillah, rezeki suami huda, tak perlu keluar duit bagi bini dia shopping untuk hadiah sendiri hehe... 

Ni travel beg pack dah sampai, boleh la propose island trip kat En.Boss. Teringin sangat nak pergi pulau tahun 2017 ni. 

Ok. ada lagi tau barang huda beli dengan shopping credit RM100 dari SGShop.

Huda pun beli 1 barang yang lama dah huda cari. 

Bikini Veil- 2 Ways.



Macam model ni pakai.



Cantik kan??

Boleh la huda pakai masa sunbathing tepi pantai holiday next weekend. 
Tak la malu sangat pakai baju swimming, cover dengan bikini veil ni. 

Ini hasil shopping RM100 yang pertama huda terima dari SGShop. 
InshaAllah bulan depan sampai lagi hasil shopping RM100 yang kedua. 
Nak tahu apa huda beli lagi di SGShop? Nanti huda kongsi yer..
Huhu, satu jer yang kena bertabah bila shopping dengan SGShop ni, tunggu la yer sebulan baru barang sampai Malaysia. Ok la tu, barang Free, tunggu je la sampai :)

Sekian perkongsian suka suki huda shopping di SGShop Malaysia.

Korang pun teringin nak shopping di SGShop Malaysia?


some_text


No comments:

Powered by Blogger.