Garci PRO Gel Melegakan Lenguh Badan dan Sakit Pinggang



Garci PRO Gel Melegakan Lenguh Badan dan Sakit Pinggang |
Huda dan sakit pinggang serta lenguh badan dah macam besf friend… Especially time nak period, sakit pinggang tu, Allah jer lah dah tahu. Dulu huda ada masalah back pain yang sangat teruk, sampai tak boleh jalan. Tak nak lah throwback time sakit tu, banyak nikmat Allah Tarik time tu, sampai impian hidup pun terpaksa huda lupakan.. Apa-apa pun yang berlaku, yakin aturan Allah adalah yang terbaik. Sementara masih bernyawa ni, dan masih sihat ni, huda nak nikmati sepenuhnya. Kalau sakit pinggang dan lenguh badan, cepat-cepat sapu Garci Pro ni, bagi lega dan boleh lakukan aktiviti harian dengan cergas.


Garci PRO Gel Melegakan Lenguh Badan dan Sakit Pinggang



Alhamdulillah, sebulan Ramadan lepas, Huda agak aktif dengan urusan kerja dan juga tanggungjawab sebagai suri rumah dengan memasak, mengemas seawal sebelum subuh, dan kadang sampai ke tengah malam masih buat kerja. Memang tak duduk diam.. campur dengan solat terawih yang memerlukan diri untuk lebih lama berbanding pada bulan-bulan biasa. Sehari sebelum raya lagi sibuk. Tahun ni tak dapat balik beraya di kampong,maka kena sibukkan diri masak, rendang, kuah kacang dan juga kuah lodeh . Menu raya di Johor favourite huda wajib masak setiap kali raya.. Maka , memang terasa lenguh kaki tu, di buku lali dan juga lutut. Mujur ada Garci Pro Gel ni , sapu jer terus lega…


Apa tu Garci Pro Gel ?




Bagi korang yang tak familiar dengan produk ni, meh la huda nak cerita pasal produk best ni…

Garci Pro Gel ini merupakan gel urutan yang diformulasi khas untuk melegakan dan mengurangkan rasa sakit dan keradangan otot.


Formulasi gabungan bahan utama minyak kayu putih atau lebih dikenali sebagai Eucalyptus Oil ( agen utama yang dapat membantu mengurangkan kesakitan dan keradangan otot) serta bahan lain seperti Argan Oil, Peppermint, Menthol Crystals, Green Apple dan Aloe Vera.





Kelebihan yang ada pada Garci Pro!


  • Membantu merawat urat saraf penyebab kebas
  • Membantu melegakan kekejangan otot dan sendi
  • Membantu melegakan sakit urat dan sakit lutut
  • Membantu mengurangkan risiko penyakit strok dan serangan sakit jantung mengejut
  • Membantu melegakan selsema dan pening kepala
  • Membantu melegakan sakit perut @ senggugut
  • Membantu membuang angin dalam badan


Review Huda Selepas Guna Selama 1 Bulan Garci Pro Gel



Huda sangat suka bau Garci Pro Gel ni. Pengalaman sakit pinggang sejak berpuluh tahun, dah macam-macam minyak urut guna, tapi Garci Pro Gel ni memang favourite huda sebab bau dia best!
Bau yang “soothing” dari extract aroma minyak kayu putih dan peppermint yang terkandung dalam Garci Pro Gel ni.



Cara guna senang pun mudah, hanya perlu buka penutup tiub, picit dalam sedikit anggaran yang diperlukan. Kemudian sapu di pinggang, dan kaki. Kesan serta merta! Fuh, sangat melegakan… Rasa nyaman dan dingin…



Serius, produk ni memang korang wajib ada kat rumah! Memang melegakan dan penyelamat di ketika waktu kita perlukan tubuh badan yang aktif untuk lakukan aktiviti .

Berminat juga nak dapatkan Garci Pro Gel ni? Meh grab promo menarik ni…


𝐁𝐞π₯𝐒 𝟏: π‘πŒπŸ—πŸŽ

𝐁𝐞π₯𝐒 𝟐: π‘πŒπŸπŸ•πŸŽ

(Percuma lagi 1 botol , so dapat 3 botol)


Untuk maklumat lanjut , boleh klik pautan di bawah :-

Produk keluaran MISG Global


Website : garciprohq.com

18 comments

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Mesti berangin je kan .suka laa sebab ada minyak kayu putih tu

Tekkaus said...

This is a product that every household should have right? Since it could help to alleviate so much pain and stiffness, I should get one too.

Bae Roslan said...

elok ada standby kat rumah. dah meningkat umur ni kadang suka sengal2 kaki. badan plak makin berat haha

Rawlins GLAM said...

Nie belikan untuk my parents memang elok nie sebab diorang mengadu sengal-sengal otot dan badan. Eh. Untuk diri sendiri pun elok gak kan hehehe

Ezna said...

Kena ada la 1 garci pro ni. Lenguh2 tu memang selalu ada. Kalau ada garci pro ni lega la sikit.

Eiza GreenAppleKu said...

Bagus juga kalau standby 1 kat rumah. Berguna untuk legakan urat dan lenguh-lenguh.

Hanny Abdullh said...

Sis pun nak cuba jugaklah brand ni. Skrg ni badan n lutut asyik lenguh2 je

marsha said...

Best guna Garci Pro ni. Cepat rasa lega lenguh2 badan. Mak abah pun guna.

AyuArjuna BiGoshh said...

Sebab dah guna produk ni.. mmg sangat puas Hari. Rasa lega jer Lepas guna

Sis Lin said...

Suka rasa kelegaan selepas sapu Garci ni.. sejuk dia cepat serap, dan melegakan kesakitan.. ingat nak beli lagi buat stok, lagipun tengah sale tu murah tu..

Nadia Johari said...

Ubat lenguh2 ni memang wajib ade dekt runah. Kita ni selalu buatvkerja cepat sakit lenguh semua. Nnati boleh try ni, mesti gel ni sejuk je kan. Boleh belikan utk mak ayah juga

Kitkat Nelfei said...

Bagus juga ye produk ni.. now spend most of the time duduk depan laptop jer, memang lenguh badan weii! ada ni sure best! nak beli la..

Ummi | Ummi Goes Where? said...

Berguna ni. Skrg disebabkan WFH, selalu sakit pinggang dan bahu sebab takde kerusi dan meja komputer yg sesuai.

iena eliena said...

Banyak jugak baca good review garci pro gel ni.boleh lah belikan untuk mak abah kat kampung nanti

Zayani Zulkiffli said...

Nampak ramai share pasal gel ni haritu, terus tergoda order satu nak cuba. Ni tengah tunggu sampai hehe

Marina Bashah said...

Suka bau dia. Suka pakai. Berangin je. Lenguh-lenguh dan sakit belakang pin makin kurang

Sunshine Kelly said...

Ramai yang recommend this Garci Pro massage gel, i also want to try it coz i have neck and back pain.

AJ PERFORMANCE said...

packagingnya nampak menarikk. dan nmpk feedback menarik org yg menggunakannya.

bengkel kereta
workshop near me
mekanik
minyak hitam