Happy yer Skin Tag Dah Hilang! Guna ni Jer...



Happy yer Skin Tag Dah Hilang! Guna ni Jer... | Alhamdulilah, hari ni happy bila tengok cermin skin tag yang bertahun-tahun dok kat leher ni, completely gone! terubat sikit kesedihan mengenang nasib patut hari ni fly ke Penang, tapi cancel lagi sebab tak boleh rentas negeri lagi... Huda guna satu produk ni, nak tahu tak? Teruskan membaca perkongsian huda hari ni..

Happy yer Skin Tag Dah Hilang! Guna ni Jer...

Huda mula hadapi masalah skin tag selepas kelahiran anak kedua. Mula-mula tak perasan sangat sebab skin tag ni di leher. Dan sibuk uruskan anak-anak agak jarang tengok cermin. 

Skin tag yang huda alami ni berpunca dari hormon, iaitu growth hormon yang meningkat ketika pregnant. Ni lah satu-satu komplikasi pregnant yang huda alami. Strech mark huda memang takde langsung, tapi naik pulak skin tag. Gitu lah kan, orang perempuan ni bila dah mengandung memang tak macam dulu lagi.. 

Bertahun-tahun skin tag ada di leher, huda memang ada niat nak buang, tapi asyik ambil ringan dan bertangguh-tangguh. Nanti-nanti lah.. skin tag ni bukan apa-apa pun..

Namun, selepas huda join kelas Ladies Club Special Edition Prof Muhaya, baru lah huda terus bertindak. 
Huda jelas dengan apa yang huda nak! Nak tampil cantik di mata suami di rumah. 

I want to be a women that make his heart flutter every time he look at me....

Huda selalu spend duit untuk anak-anak, tapi untuk self care agak kurang. Penampilan di rumah pun ala kadar. Namun itu semua dulu, sekarang asyik nak melaram jer. Rajin tengok cermin. Sentiasa hargai dan sayangi diri sendiri. Setiap bulan akan spend money for self care dan self satisfaction.  Prof pesan, kita sibuk nak kumpul duit, melabur untuk masa depan, namun paling penting kita gunakan duit SEKARANG. Power of NOW.
 Hidup kita sekarang lebih penting banding masa depan yang kita sendiri tak tahu adakah masih ada esok untuk kita, betul tak? So i gonna embrace the moment... the moment i am breathing and see myself , better version of me...



Okay, salah satu self love yang huda buat adalah beli ubat untuk hilangkan skin tag yang menganggu pandangan. Walau suami tak pernah complain, tapi huda nak tampil sentiasa cantik dan kemas di mata suami. 

Bagaimana Cara Nak Buang Skin Tag?

Huda ada baca artikel , antara cara nak buang skin tag ada 3 iaitu :-
  • Cryotherapy dengan liquid nitrogen,
  •  radioterapi 
  •  rawatan laser

Fuh, semua pun mesti costly kan? Waktu sekarang, honestly, mana lah ada budget ribu riban nak pergi klinik kecantikan ni.. Job review pulak semua kat KL jer, dok ganu ni takde yang sudi nak panggil..hihi..

Maka, huda beranikan diri dengan cuba satu produk ni. Huda beli di Shopee. Huda berani nak try lepas baca review macam okay jer. 




Nak Beli Juga? KLIK >> Krim Buang Skin Tag  <<

Pengalaman Guna Krim Buang Skin Tag - Lotus Mole Cream 

Dengan bantuan encik suami, dia sapukan krim ni menggunakan stik yang disediakan dalam packaging krim ni. letak sikit jer pada tempat yang ada skin tag tu.Lepas tu biar kering 45 minit. Lepas tu bersihkan. Tapi bukan hari sama tau hilang skin tag yer, Kena biarkan dalam 7 hari ke 14 hari , skin tag akan tanggal sendiri. Dan hari ni rasanya seminggu lebih dah, semua skin tag dah hilang. Alhamdulillah, happy dan seronok tak terkata. Maaf tiada gambar sebelum dan selepas sebab aurat wanita muslimah harus di jaga. 

Jadi kalau korang ada masalah skin tag macam huda, boleh lah cuba krim ni. berbaloi dengan harga dan sangat efektif! Alhamdullilah, kita usaha dan tawakal, dengan izin Allah segalanya jadi. Huda nak share juga, untuk kita khasnya wanita kalau nak kulit yang sihat dan cantik boleh amalkan peria katak, boleh rujuk di sini. 

Akhir kata, sayangi diri sendiri, always take a good care of yourself. See mirror everyday and smile back to you. Say good things and always forgive yourself.