GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

11:02 pm
Assalamualaikum. Hari huda nak meriahkan giveaway MiaKassim Dot Com 10 Tahun. 
Huda sahaja join meriahkan giveaway rakan blogger dan mana tahu ada rezeki menang cash hujung-hujung tahun ni pun best. 
KLIK SINI UNTUK JOIN GIVEAWAY INI
Syarat giveaway ni pun senang sahaja. Follow akaun sosial media Mia Kassim kemudian cerita serba sedikit tentang blog Mia Kassim Dot Com. 

Huda suka baca blog Mia Kassim.Com sebab ada macam-macam perkongsian info. Antara yang huda suka tentang percutian di Sabah. Lama mengidam nak pergi Sabah, so lepas baca perkongsian di blog beliau sedikit sebanyak membantu huda merancang percutian di Sabah kelak. 


Tarikh tutup penyertaan pada 20 November 2017 11.59 malam. Pemenang bertuah akan diumumkan pada 25 November 2017 . Jom sempat lagi ni korang naik join. Huda dah join, doakan huda murah rezeki untuk menang yer!

some_text

5 comments:

  1. Salam. Thanks join giveaway ni. Tunggu keputusannya 25hb ni :)

    ReplyDelete
  2. Datang dari GA yang sama...Good luck..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

    ReplyDelete
  3. Terjah sini datang dari Giveaway yang sama. :)

    https://1001resepimama.blogspot.com/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

    ReplyDelete
  4. Hai,jom join GA ni

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/11/giveaway-dhia-sumayyah-201117-141217.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.