Disclaimer

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan atau pendapat yang diwakili dalam blog ini adalah peribadi dan dimiliki sepenuhnya kepada pemilik blog dan tidak menggambarkan pendapat orang, institusi atau organisasi.

Apa-apa pandangan atau pendapat tidak bertujuan untuk memfitnah mana-mana agama, kumpulan etnik, kelab, organisasi, syarikat, atau individu.

Semua kandungan yang disediakan di blog ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja.

Pemilik blog ini tidak membuat sebarang perwakilan terhadap ketepatan atau kelengkapan maklumat di laman web ini atau ditemui dengan mengikuti mana-mana pautan di laman web ini.

Pemilik tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kesilapan atau ketinggalan dalam maklumat yang disampaikan dalam blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian, kecederaan, atau kerosakan daripada paparan atau penggunaan maklumat ini.

Komentar

Komentar adalah dialu-alukan. Walau bagaimanapun, pemilik blog berhak mengedit atau memadam mana-mana komen dikemukakan kepada blog ini tanpa notis. Pemilik blog tidak bertanggungjawab terhadap kandungan dalam komen.