Diet Dengan Beras Perang - Tak Payah Susah Nak masak , Minum jer!



Diet Dengan Beras Perang - Tak Payah Susah Nak masak , Minum jer!  | 
Beras perang ni antara barang yang wajib dalam shopping list huda kalau nak betul-betul nak jaga makan. Sebab beras perang ni lagi banyak manfaat compare beras biasa. Tapi tu lah, tekstur beras perang ni "kurang enak" sebab kita ni dah dibesarkan makan beras biasa kan..  Bila huda dapat  tahu ada satu produk yang diperbuat dari beras perang dan ia memberi alternatif untuk huda dapatkan manfaat dari beras perang tanpa perlu susah payah nak masak, minum jer! 


Inilah produknya - Nutribrown Rice Beverages!




 Nutri Brown Rice® Prebiotic Drink. Ada 5 jenis perisa. Boleh di ambil pada bila-bila masa. Huda biasa amalkan pada waktu breakfast. 

Antara kebaikan Nutri Brown Rice® Prebiotic Drink ianya tinggi dengan serat (whole grain) dan kaya dengan vitamin serta mineral semulajadi. Bukan itu sahaja minuman ini juga mempunyai rasa yang enak dan dapat memberikan rasa kekenyangan yang lama. Sememangnya pilihan terbaik untuk mereka  yang sentiasa sibuk dengan urusan kerja ,  sampai adakalanya lupa tentang waktu makan dan terkena gastrik. Yes, dulu huda pun ada masalah ni, busy sangat, dan malas nak makan fikir kerja jer sampai jejaskan kesihatan. 

Kenapa korang patut try Nutri Brown Rice® Prebiotic Drink? 
  • Tiada perisa tiruan, gula
  • Bebas glutan.
  • Bagus untuk semua golongan
  • Mengandungi prebiotik dengan bakteria baik yang sangat membantu dalam penghadaman.
  • Minuman ini sesuai juga pada mereka yang pencinta sayuran (vegan).

Variasi Produk Nutri Brown Rice® Prebiotic Drink 





Nutri Brown Rice® Prebiotic Drink (original bersama gula perang + prebiotik)




Nutri Brown Rice® Prebiotic Drink (oat with soy lecithin))




Nutri Brown Rice® Prebiotic Drink (purple sweet potato + prebiotik)



Nutri Brown Rice® Prebiotic Drink (coklat)





Nutri Brown Rice® Prebiotic Drink (original - tiada tambahan gula)


Manfaat prebiotic untuk kesihatan usus kita. So jom kita amalkan minuman kesihatan ini. 

Sekarang huda dalam fasa diet, so memang kurang makan hidangan berat di waktu pagi dan cukup secawan Nutri Brown Rice® Prebiotic Drink sahaja. My favourite flavour is Chocolate! 





Untuk maklumat lanjut tentang Nutri Brown Rice® Prebiotic Instant Beverages boleh follow di social media berikut : 

Facebook : https://www.facebook.com/nutribrownrice.beverage
Instagram : https://www.instagram.com/nutribrownrice/

Nak beli di mana? Huda biasa beli secara online di Shopee jer