Rangkaian Produk Carina Terbaik Untuk Seisi Keluarga Dengan 100% Pulpa Dara dan 100% Kapas Tulen AsliRangkaian Produk Carina Terbaik Untuk Seisi Keluarga Dengan 100% Pulpa Dara dan 100% Kapas Tulen Asli |  Hye semua! Hari ni huda nak berkongsi satu jenama yang huda dan keluarga selalu gunakan dalam kehidupan harian kami, iaitu tisu jenama Carina. Huda mula kenal jenama Carina pada tahun 2009, dimana pada ketika itu Carina ditubuhkan dan menjadi sebagai pengeluar tisu pertama Malaysia bagi memenuhi permintaan masyarakat. 

Kenapa Huda pilih Tisu Carina ? 
Huda sangat mementingkan aspek kualiti sesuatu produk dan Carina sentiasa menjadi pilihan utama kerana standard kualiti produk yang tinggi.  Penghasilan tisu Carina yang menggunakan hanya 100% pulpa dara dan 100% kapas tulen asli membolehkan Carina memberikan keselesaan kepada orang ramai disamping mengekalkan standard kualiti produk. Ia adalah pilihan terbaik untuk mereka yang berkulit sensitif kerana produk yang dihasilkan oleh Carina tidak mengandungi sebarang komponen kitar semula, justeru menjadikannya lembut pada kulit dan tahan lasak. 
Latar Belakang Carina

Carina dicipta untuk penduduk Asia Tenggara yang terkenal dengan pulau-pulau yang indah, restoran ternama, masakan yang lazat dan pedas serta pelbagai budaya. Dengan iklim subtropika yang lembap di rantau ini, Carina percaya tisu berkualiti tinggi adalah penting dan sangat berguna kerana ia lebih bersih, mudah dan mesra keluarga, serta untuk kegunaan sendiri. Selain itu, tisu Carina juga mesra alam kerana ia larut dalam air, melindungi bukan sahaja anda tetapi juga alam sekitar.

Bertempat di Lembah Klang, Malaysia, produk Carina dihasilkan dan diedarkan di seluruh Malaysia terus kepada pengguna. Oleh itu, di sebalik kualiti produk Carina yang baik, harganya turut berpatutan untuk setiap lapisan masyarakat.

Rangkaian Produk Carina

Tisu Carina didatangkan dalam pelbagai saiz, daripada pembungkusan yang kecil sehingga yang lebih besar, menjadikannya sesuai untuk digunakan oleh individu mahupun seisi keluarga. Pembungkusan sederhana Carina Handkerchief Tissue menjadikannya ideal dan sesuai untuk kegunaan harian. Sementara itu, Carina Wallet Tissue dengan pembungkusan yang mengikut trend masa kini, juga membolehkan anda menggunakannya sebagai on-the-go wallet atau dompet harian anda.

Selain itu, Carina juga boleh diperoleh dalam siri lain, seperti Tisu Basah, Kapas Muka, Putik Kapas, Kapas Gulung dan banyak lagi. Tekstur Carina Wipes yang lembut, sesuai digunakan untuk pembersihan dan pembasmian kuman bagi menanggalkan kotoran atau cecair dari kulit atau permukaan. Rangkaian Carina Cotton pula juga diperbuat daripada kapas asli, lembut, tahan lasak dan mempunyai kadar penyerapan yang tinggi sesuai untuk kegunaan peribadi dan juga penjagaan bayi. Rangkaian produk yang luas daripada Carina ini dapat memenuhi keperluan harian anda untuk mengamalkan gaya hidup yang lebih baik, bersih dan sihat.

Products Dry Tissue
1.CARINA HANDKERCHIEF Tissue
2.CARINA WALLET Tissue
3.CARINA Box Tissue
4.CARINA Kitchen Tissue

Products Wet Tissue
1.CARINA Wipes
2.CARINA Antibac Wipes

Products Cotton set
1.CARINA Cotton Bud
2.CARINA Facial Cotton

Di manakah anda boleh mendapatkan produk Carina?|Majoriti produk Carina boleh diperolehi di pasaraya mahupun atas talian (Online). Korang boleh dapatkan produk Carina di outlet berikut :- 

● Aeon Big,
● Aeon Wellness,
● Econsave,
● Mydin,
● NSK,
● Ascen+ Pharmacy,
● MiX Store,
● PotBoy Groceries,
● C-Mart Penang, Kedah, Perlis
● Ceria 99 Penang, Kedah, Perak
● Family Stores Seremban
● Family Stores Melaka
● Oppa Mart Melaka & Seremban
● Nirwana Maju Johor, Pahang, Terengganu, Kelantan
● Target Supermarket Johor
● Song Mart Malaysia Johor
● Pasaraya Hwa Thai Johor

Anda juga boleh mendapatkan Carina menerusi platform e-dagang rasmi mereka dan produk akan dihantar terus di depan pintu rumah anda! Kini, sangat mudah untuk membuat pembelian melalui Shopee dan Lazada.
● Shopee: https://shopee.com.my/carina.os
● Lazada: https://www.lazada.com.my/wangzheng-care/
● TopzMall: https://topzmall.com/store/789


Kempen Carina We Care We Love & Carina Gift Box 


Sempena kita nak menyambut tahun baru 2023 , jom kita sama-sama sertai kempen CARINA 2023 yang berazam untuk bergerak ke hadapan mengikut peredaran zaman dan terus maju selepas pandemik. Konsep baharu telah dihasilkan dengan tema "We Care, We Love"

● Menggalakkan kesedaran kebersihan, mewujudkan persekitaran yang sihat dan mengurangkan pencemaran

● Menjaga kulit anda dengan menyediakan 100% kapas tulen semulajadi yang mesra kulit

● Pengeluaran tempatan untuk meningkatkan pemulihan ekonomi

● Khusus untuk memenuhi keperluan dan kehendak orang Asia Tenggara

● 4 siri untuk memenuhi permintaan pasaran

"We Care, We Love", menyatakan kepercayaan mereka bahawa menghasilkan produk berkualiti tinggi akan mempengaruhi dan menghasilkan penjagaan dan kasih sayang yang lebih baik untuk keluarga. #CarinaCares terhadap anda dan keluarga anda.

Carina mempunyai 4 siri utama iaitu:1. Penjagaan Kecantikan (Beauty Care) – Siri Tisu Kering Carina diperbuat daripada 100% PURE VIRGIN PULP untuk memastikan kebersihannya, menjadikan ia lembut dan selamat digunakan pada kulit, termasuk kulit sensitif.


Siri Kapas yang diperbuat daripada 100% PURE COTTON yang sesuai untuk kegunaan kecantikan kerana ia bersifat hypoallergenic dan tidak akan menyebabkan iritasi dan kerosakan kulit kerana kapas yang digunakan adalah bahan semula jadi yang asli.
2. Penjagaan Bilik Mandi (Toiletries Care) – Tisu Bilik Mandi dengan 3 lapisan, menjadikan ia lebih kuat dan lembut untuk digunakan.
3. Peralatan Dapur (Kitchenware) - Siri Tisu Dapur kami menjadikan permukaan dapur dan peralatan bersih, berkilat dan bebas calar. Ia membantu membersihkan kaunter dapur dan peralatan serta menyental tumpahan cecair.


4. Penjagaan Kesihatan (Health Care) – Siri Tisu Basah kami mengandungi 99% air, bebas paraben yang tidak menyebabkan sensitiviti kulit dan alahan.


Banyak kan pilihan rangkaian produk Carina ni. Memang berbaloi untuk anda cuba sendiri dan rasai perbezaan kualiti produk Carina ini. 
Kemana-mana sahaja huda pergi, tisu Carina akan sentiasa ada disisi untuk pastikan huda sentiasa bersih dan kemas. Huda paling suka Carina Kitchen Towel ni. Pelbagai fungsi antaranya yang huda kerap gunakan adalah untuk menapis minyak pada makanan yang bergoreng. Memang bagus daya serapan Kitchen Towel Tissue Carina ni... 

Carina Gift Box 


Carina Gift Box termasuk produk-produk berikut
Carina Gift Box 

Selain produk, di dalam Carina Gift Box, terdapat juga:

1. Shop online voucher Shopee Carina official Store RM 5 voucher

2. Review & Win campaign flyer

3. Carina Surprise Ang-pao sehingga RM88 melalui TNG


 Carina Gift Box Set TIDAK termasuk

1. Carina Kitchen Roll (boleh dibeli di kedai fizikal atau online)

2. Carina Limited Edition We Love We Care Bag (GWP dengan pembelian RM 40 dan ke atas)

Dimana boleh dapatkan Carina Gift Box?


● Aeon Big (Cawangan terpilih)

● Mix Store (Cawangan terpilih @ IOI City Mall)

● Hot Market @ Berjaya Times Square

● Tong Hup Trading, MelakaCARINA Review & *WIN (*T&C apply)
Jumlah 100 pemenang untuk *MENANGI 3 bulan Bekalan Rumah setiap bulan

Jumlah bernilai RM 150 / Pemenang

Cara MENYERTAI:


1. Muat naik Foto/VIDEO Ulasan pengalaman anda dengan MANA-MANA produk siri CARINA di Facebook/Instagram/ Tiktok

2. Beritahu kami sebab anda akan mengesyorkannya & tag @CARINA rasmi Facebook / Instagram / Tiktok

3. Hashtags #MYCarina #WeCareWeLove (pastikan post anda adalah umum).

*Terma & Syarat:

1. Tempoh kempen: SEKARANG- 30 April 2023

2. #300 #Penilai Terbaik akan dipilih untuk MENANG 3 Bulan Bekalan Rumah Carina bernilai RM150. Kami akan screenshot pemenang dan umumkan pemenang di halaman Facebook kami bermula dari Feb 2023. Sila nantikan!

3. Hadiah tidak boleh ditukar, tidak boleh dipindah milik, dan tidak boleh ditebus dengan wang tunai atau hadiah lain. Kami berhak untuk mengubah suai dan meminda terma dan syarat tanpa notis terlebih dahulu.

4. Resit WAJIB ditunjukkan untuk menuntut hadiah.

5. Setiap pemenang hanya sah untuk menuntut sekali sahaja, Nama & resit Pembelian yang sama tidak dibenarkan.

6. Resit pembelian sah dari 1 Jan 2023- 31 April 2023 sahaja.

7. Baucar tunai bernilai RM150 adalah untuk pembelian produk CARINA sahaja, setiap baucar tunai RM50 hanya sah selama 1 bulan.

8. Carina berhak untuk mengubah suai dan meminda terma dan syarat tanpa notis terlebih dahulu.


Maklumat lanjut, hubungi Carina melalui wangzhengcarina@gmail.com. Ikuti Carina Malaysia di platform berikut untuk perkembangan terkini, info-info kesedaran kebersihan dan pengumuman menarik yang lain.

 #MildAndGentle #comfortable #pure #SoftAndTender #CarinaMalaysia #CarinaCares #HealthyTissue #VITAMEDIA #CARINA #WeCareWeLove

#beautytissue #BetterLife #CarinaMY #MYCarina #Tissue #CarinaTissue #handkerchieftissue #handkerchief #VirginPulp #PurePulp #Wallettissue #CarinaLavender #CarinaGreentea #CarinaRose #CarinaEveryday #CarinaPure #CarinaCaringLife #CarinaForAll #BetterwithCarina #CarinaFamily #Carina100natural #CarinaNature


Post a Comment

2 Comments

Tini Alif said…
Tak sangka pulak yang produk Carina ni ada banyak jenis ya. Produk yang Tini pernah guna yang kitchen towel tu. Memang kuat dan cepat menyerap minyak. I loikeeee. Lagi satu, paling suka sebab Carina menggunakan pulpa dara. Terbaik!
Ayuarjuna r said…
produk carina mmg best dan trusted. esp kitchen towel tu mmg fav. harga sgt berpatutan pulak tu