Advertisement

Shopping 11.11- Beli Luggage Murah di Universal Traveller


Shopping 11.11- Beli Luggage Murah di Universal Traveller |
Hye korang! Ada ke teracun shopping apa-apa sempena single sales ( 11.11 ) minggu lepas? Huda mula-mula takde benda pun  nak beli. Tapi ternampak pula promo dari website Universal Traveller. Harga murah irresistable.. Jadinya terpaksa shopping cabin luggage baru. Lagipun memang cabin luggage yang sedia ada dah rosak. Dulu beli kat shopee, 2 tahun berkhidmat , sekarang dah rosak. 


Review Luggage UrbanLite - Conti dari Universal Traveller



Okay posting kali ni huda nak share pengalaman pertama beli luggage beg dari website Universal Traveller. Huda place order pukul 12.30 tengahari 11.11.2022 dan selamat sampai depan pintu rumah 14 November waktu tengahari. Okaylah tu, kira cepat juga, sebab lepas place order , huda ada dapat email inform akan ada kelewatan sebab order banyak. 


Sampai jer parcel, terus unboxing! Huda grab promo 11.11 , huda beli 2 cabin luggage dengan harga RM 199 jer. 




Dapat free gift luggage tag worth RM 38. 



Harga asal luggage ni kalau check price tag dia RM 490.

Antara features yang huda suka tentang UrbanLite-Conti ini adalah :- 

1) Design yang cantik dan elegant. 
Tak sabar nak bawa naik flight bulan depan! 

2) Warna yang nampak "mahal" 


Huda suka tone warna dia. tak minat warna yang cerah-cerah ni... 

3) Features yang menarik 




4) Fully - lined

 
Harapan huda semoga cabin luggage ni tahan lama, InshaAllah. Tak sabar nak bawa luggage ni check in KLIA2 bulan depan! 


Post a Comment

0 Comments