Advertisement

Pencapaian Blog CeritaHuda.Com Dari Analisa Google Search Console Bulan Oktober 2022.


Pencapaian Blog CeritaHuda.Com Dari Analisa Google Search Console Bulan Oktober 2022|
Bulan berlalu , silih berganti sangat cepat kan sekarang. Macam tak percaya kita nak sambut tahun baru kurang dari 2 bulan. Okay, kali ni huda nak catatkan di blog sendiri tentang pencapaian blog ceritahuda.com sepanjang bulan Oktober 2022. Setiap bulan memang huda tunggu email dari Google Console untuk lihat tracking google yang index ke blog huda. Dari rekod ni huda boleh buat penambaikan untuk content masa akan datang. 

Apa tu Google Search Console?


Google Search Console is a free service offered by Google that helps you monitor, maintain, and troubleshoot your site's presence in Google Search results.


Pencapaian Blog CeritaHuda.Com Dari Analisa Google Search Console Bulan Oktober 2022.

 






Nak tahu apa huda rasa bila tengok laporan dari Google Search Console ni? 


1) Rasa bersyukur, sebab penulisan huda di blog dapat memberi manfaat kepada pembaca. Huda sendiri kalau ada apa-apa persoalan , Google jer untuk dapat jawapan. 

2) Beri inspirasi dan motivasi untuk terus menulis , walau kadang kala mood malas datang. 

3) Nak travel dan teroka banyak lagi tempat menarik untuk dikongsikan kepada pembaca blog ceritahuda.com. 

InshaAllah, korang doakan huda diperluaskan rezeki, dikurniakan rezeki melimpah ruah agar dapat menulis banyak lagi travelog, produk review best-best dan apa sahaja topik yang beri manfaat pada pembaca. 

Sekian sahaja simple sharing for today. See u next articles! 

 

Post a Comment

0 Comments