Advertisement

Cuti Panjang Tahun 2023 - Jom Planning Holiday!!

Balik mengundi, hanya lepak-lepak di rumah. Sambil tu huda luangkan masa untuk rancang percutian tahun depan. Jom huda guide korang bagaimana boleh bercuti panjang sampai 43 hari tapi ambil cuti tahunan 13 hari jer! Menarik kan?


CUTI PANJANG 2023 (LONG WEEKEND)




Korang boleh rujuk infografik di atas, dan boleh start planning untuk holiday tahun depan 2023.

Tak kisah sama ada cuti-cuti Malaysia atau oversea, huda doakan planning korang travel tahun depan dipermudahkan Allah.

Jom standby apply cuti 13 hari je tahun depan dan nikmati 43 hari cuti tahun depan! 


(Kredit infografik : TheSmartLocal)

Post a Comment

0 Comments