Advertisement

Nak Belajar Berenang? Jom Daftar kelas Renang di SwimRush Academy

Nak Belajar Berenang? Jom Daftar kelas Renang di SwimRush Academy  | Berenang adalah sunnah Nabi Muhammad S.A.W dan juga aktiviti yang menyihatkan tubuh badan yang boleh dilakukan sejak dari kecil lagi. Huda memang sangat galakkan anak-anak sertai kelas renang sebagai survival skills diorang yang pastinya sangat berguna kelak. Perkongsian huda kali ni nak cerita tentang kelas renang yang terbaik untuk anda iaitu di SwimRush Academy. 

Kelebihan SwimRush Academy 

SwimRush Academy menyediakan kelas renang dari kanak-kanak sehingga Wanita Muslimah.
Bagi golongan wanita ni, agak memilih lokasi kan untuk menjaga privasi. Jangan risau di SwimRush ada menyediakan latihan khas untuk wanita sahaja dan juga private class di lokasi yang tertentu. Private class ni boleh ikut masa kita sendiri dan lokasi sendiri. Jadi tak semestinya terikat di swimming pool yang mereka sediakan sahaja.

Siapa yang patut hadir ke kelas renang?
Jika anda takut air
Anda suka air tetapi tidak tahu berenang
Anda boleh berenang tetapi tidak di bahagian yang lebih dalam
Tidak Yakin dengan air
Tingkatkan "stroke technique"



 Kelas Renang  Kanak- Kanak  SwimRush Academy


🔹 Anak-anak anda belajar dalam Sesi Kumpulan Kecil

🔹Coach mampu fokus anak-anak anda dengan lebih baik

🔹 Fokus pada Keselamatan Air dan Keyakinan Air

🔹Jurulatih Renang Berpengalaman

🔹 Kami menyediakan 1 kelas gantian


SIAPA YANG PERLU MENDAFTAR KELAS RENANG  SwimRush?

🔹Jika anak-anak anda takut air

🔹 Anak-anak anda Suka air tetapi tidak tahu berenang

🔹 Membangunkan Keyakinan Diri dan Meningkatkan Kemahiran Sosial.


Kriteria :

🔹Sesuai untuk Semua Peringkat

🔹 Kami menerima 5 tahun ke atas

🔹 Kami menerima pelajar Waterphobic


Lokasi Kelas Renang SwimRush Academy

🔹Kompleks Renang Sri Siantan, Batu Caves

🔹Jalan Turi, Bangsar


Silibus :

🔹 Asas Renang (Gelembung & Terapung)

🔹 Gaya bebas

🔹 Kuak lentang

🔹 Strok payudara

🔹 Rama-rama

🔹 Keyakinan Air & Keselamatan Air.


Yuran:


Kompleks Renang Sri Siantan, Batu Caves

🔹 RM250 untuk 4 sesi

🔹 PERCUMA Tudung Renang

🔹 Menyediakan 1 Kelas Gantian


Jalan Turi, Bangsar

🔹 RM210 untuk 4 sesi

🔹 RM20 untuk yuran pendaftaran

🔹 PERCUMA Tudung Renang

🔹 Menyediakan 1 Kelas Gantian




Kelas Renang Wanita Muslimah





🔹 Lady Coach disediakan

🔹 Fokus pada Keselamatan Air dan Keyakinan Air

🔹 Jurulatih Renang Berpengalaman

🔹 Kami menyediakan 1 kelas gantian

Lokasi Kelas Renang 

🔹Kompleks Renang Sri Siantan, Batu Caves

🔹Kompleks Renang UiTM Shah Alam


Silibus :

🔹 Asas Renang (Gelembung & Terapung)

🔹 Gaya bebas

🔹 Kuak lentang

🔹 Strok payudara

🔹 Rama-rama

🔹 Keyakinan Air & Keselamatan Air.


Yuran:

🔹 RM250 untuk 4 sesi

🔹 RM20 untuk yuran pendaftaran

🔹 PERCUMA Tudung Renang

🔹 Menyediakan 1 Kelas Gantian



Untuk mengikuti kelas swimming ni semestinya memerlukan komitmen masa betul tak? Korang jangan risau, kalau boleh daftar private class. 


Kelebihan Private Class 

1. Masa & Tempat
Anda boleh mengatur pelajaran anda di tempat anda dan menetapkan jadual anda mengikut keselesaan anda.
2. Sesuaikan pelajaran anda
Kami boleh menyesuaikan pelajaran anda mengikut apa yang anda ingin pelajari.
3. Perhatian Penuh
Tiada gangguan dan interaksi peribadi yang lebih tinggi antara jurulatih renang dan pelajar.
4.Harga
Jika anda mempunyai bajet untuk berbelanja lebih dalam pelajaran renang, tidak salah belajar dengan cara yang mewah

Jadi siapa yang patut mendaftar kelas persendirian?
- Kepada mereka yang mempunyai bajet untuk itu
- Perlu perhatian penuh dari jurulatih renang
- Mudah terganggu dengan kehadiran pelajar lain
- Anda tidak boleh komited dengan kelas kumpulan tetap
- Rumah anda mempunyai kolam dan ia sesuai untuk anda.





Follow SwimRush untuk dapatkan lebih info

Jom DAFTAR
Kelas Renang Wanita : www.wasap.my/60133654711/gladies
Kelas Renang Kanak-Kanak : www.wasap.my/60133654711/gkids





Post a Comment

0 Comments