Happy Birthday To Me!


Alhamdulillah, most awaited time in a year has come. Alhamdulillah, one year older, wiser and happier.Birthday kek for mama. Thanks keluargaku.. I am blessed to have amazing family full of love. Alhamdulillah.

Bila dah meningkat umur ni, excitement untuk sambut birthday tak sama macam dulu-dulu kan?
Syukur ada suami dan anak-anak yang semangat nak buat surprise dan prank untuk mama.

hasil deco papa dengan The Arifs. gigih papa sampul 3 kotak present untuk mama. Thank you love! 


Terima kasih encik suami belanja makan menu favourite, Shell Out dan bagi hadiah macam-macam. Nampak 3 kotak tu? Satu dari adik, satu dari abang Arif dan satu dari papa. Semuanya mama suka sangat hadiah dapat malam tadi.

Lepas sehari birthday mama, esoknya niat ziarah rumah tok ma dan ki The Arifs dan belanja nasi Arab.. tapi diorang plak takde, maka kami anak beranak jer la makan... 


Next week kita pergi birthday staycation mama dan juga Arif haikal yang birthday dia awal September. Kita merged sekali trip.. Tak sabar nak holiday!