Advertisement

Kitsui Glow Sakura Dengan Sarang Burung Walit Bantu Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi


Wajah yang cantik dan glow serta memiliki aura yang cerah berseri idaman semua wanita. Demi merealisasikan impian huda, kini huda amalkan produk terbaru Kitsui Glow Sakura dengan sarang burung walit yang boleh membantu Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi dengan formulasi dari korea yang mengandungi pencerah kulit yang selamat dan berkesan. Jom huda berkongsi lebih lanjut tentang Kitsui Glow Sakura ini.

KITSUI Glow Sakura - Formulasi Korea Dengan Ekstrak Sakura




Ekstrak Sakura sangat terkenal di Korea dan Jepun , di mana ia digunakan secara meluas dalam produk kecantikan dan pencerahan kulit dengan cara semulajadi. Banyak manfaat ekstrak sakura ini antaranya melembabkan kulit, mengecilkan pori-pori serta melindungi kulit dari radikal bebas.

Selain itu, Kitsui Sakura Glow juga mengandungi , Sarang Burung Walit, Ginseng Korea dan juga Delima.


Produk KITSUI Glow Sakura ini telah diformulasi khas untuk mereka yang mengalami masalah kulit dan juga masalah rambut seperti di bawah :-


Menarik kan produk Kitsui Glow Sakura ni..amalkan setiap hari, banyak masalah kulit dapat di atasi. Macam huda sendiri selain masalah kulit, masalah keguguran rambut juga merisaukan. Kini, hanya amalkan Kitsui Glow Sakura, masalah kulit kering, kusam dan masalah rambut gugur dapat di atasi.





BEBAS BAHAN TERLARANG
TIADA PEWARNA TAMBAHAN, TIADA PENAMBAH PERASA DAN RENDAH KALORI


● Ramuan Halal Semulajadi dan Formulasi 'Sakura Ekstrak + Royal Bird Nest + korean Ginseng dengan teknologi terkini yang diimport dari Korea.

● Membantu mencerahkan kulit seluruh badan terutamanya di celah celah pelipat, leher, ketiak dan celah peha.

● Produk yang menggalakkan penghasilan kolagen secara semula jadi pada kulit untuk melambatkan proses penuaan serta sangat sesuai untuk melembutkan kulit seluruh badan.

● Setiap sachet hanya mengandungi 58 kalori sahaja.


PENCERAH KULIT YANG SELAMAT & BERKESAN

Sebelum huda amalkan sesuatu produk, memang akan check analisa produk tu selamat ke tak. Satu sebab huda suka amalkan produk Kitsui ni sebab memang selamat dan juga berkesan. Berikut adalah sijil analisa Kitsui Glow Sakura.  

 Tambahan pula, produk Kitsui ini bebas dari hormon tambahan, antibiotik , bahan pengawet , GMO dan ianya juga bebas Gluten dan bahan kimia lain. Maka dapat amalkan tanpa was-was.

CARA PENGAMBILAN KITSUI GLOW SAKURA




Cara pengambilan Glow Sakura ni sangat mudah. Campurkan 1 sachet dengan 150 ml air. Bancuh dalam shaker mudah nak campurkan sekata. Kemudian minum pada waktu pagi, nak minum sebelum atau selepas breakfast pun boleh.

Jom kita sama-sama “ Cantik Semulajadi Bersama Kitsui”


Berikut adalah testimoni sebenar dari pengguna Kitsui Glow Sakura : - 









Memang berkesan mencerahkan kulit dan menjadikan kulit jadi lebih glowing! Jom apa lagi, kita pakat-pakat amalkan Kitsui Glow Sakura, barulah cantik berseri dan beraura di pagi Raya Aidilfitri tak lama lagi ni…

Dimana nak dapatkan Kitsui Glow Sakura ni?


Anda boleh dapatkan di di farmasi berdekatan dan juga Watson.




 

⭐ Cepat dapatkan hari ini untuk sertai


BELI Kitsui Glow Sakura & Menang Iphone 13 + Add on deal percuma shaker + Harga Promosi



Discount Voucher Code + Free Gift 

Guna code "KITSGLOW" semasa checkout untuk nikmati discount di Kitsui Official Shopee Mall

Kitsui Glow Sakura Shopee Mall : https://shopee.com.my/product/100810671/11687667678?smtt=0.100812150-1646634584.3

Kitsui Website : https://kitsui.com.my/
Kitsui Official Shopee Mall : https://shopee.com.my/kitsui.my.hq
Kitsui Official Lazada Mall : https://www.lazada.com.my/shop/kitsui-beauty-store
Kitsui Official Instagram : https://instagram.com/kitsuimalaysia
TikTok : https://vt.tiktok.com/ZSJUoshPn/
Facebook : https://www.facebook.com/kitsuimalaysia


Post a Comment

0 Comments