Advertisement

Kitsui Whitie Snow , Kulit lebih cerah dalam masa 7 hari ! KEJELITAAN KULIT BERMULA DARI DALAMAN.




 
Kitsui Whitie Snow , Kulit lebih cerah dalam masa 7 hari ! KEJELITAAN KULIT BERMULA DARI DALAMAN. | Hujung tahun lepas, huda ada join slimming course online, coach ada pesan step pertama nak kurus adalah jaga kesihatan usus. Cara paling bagus untuk menjaga kesihatan usus adalah pengambilan PROBIOTIC & PREBIOTIC. Jadi huda sangat teruja untuk amalkan produk terbaru dari Kitsui yang lengkap dengan prebiotik dan juga vitamin C untuk kesihatan kulit. Jom huda kongsikan dengan lebih lanjut tentang produk ini.


Inginkan Kulit Cerah dan Sistem Penghadaman Yang Bagus? Kitsui Whitie Snow Pilihan Terbaik!




Adakah anda hadapi masalah berikut?




Jika iya, anda harus amalkan Kitsui Whitie Snow yang terbukti berkesan!


KULIT LEBIH CERAH DALAM MASA 7 HARI DENGAN KITSUI WHITIE SNOW


Inginkan kulit yang cantik dan cerah ? Pastikan usus anda bersih dan sihat dahulu. Huda jatuh cinta dengan produk terbaru dari KITSUI ini sebab formulasi kandungan sangat bagus untuk kesihatan dalaman dan menyerlahkan kecantikan luaran. Tak percaya? Huda sendiri dah amalkan dan sangat berpuas hati dengan kesannya.




Keistimewaan Kitsui Whitie Snow

● Kitsui Whitie Snow ini mengandungi probiotic dan prebiotic seperti vitagen yang dpt mempercepatkan proses penghadaman makanan dan menyihatkan usus anda.

● Menjadikan nutrisi lebih mudah diserap Kedalam system badan kita .

● Masalah kulit akan berkurang sekira usus anda bersih dan sihat.







Usus yang bersih pastinya akan menjadikan kulit lebih cerah dan sihat dengan kombinasi kandungan yang hebat seperti :-

● NIACINAMIDE

● VITAMIN C

● Grape Seed Extract

Kombinasi bahan-bahan ini bertindak sebagai agen pencerah kulit yang paling berkesan, antioksidan dan juga selamat selamat digunakan.


3 Manfaat Kitsui Whitie Snow




Betul ke Kitsui Whitie Snow ini Efektif?


Jom kita sama-sama apa kata pengguna Kitsui Whitie Snow yang berpuas hati dengan produk ini.









Pengalaman Huda Amalkan KItsui Whitie Snow





Pertama sekali huda nak review packaging kotak Kitsui Whitie Snow ni bagus sungguh, mudah nak amik sachet satu-satu. Just koyakkan di ditempat yang disediakan kemudian terus amik 1 sachet. Nak bancuh pun mudah, hanya perlu tuangkan sachet dalam 150 ml air sejuk. Huda shake-shake dan terus minum. Huda suka amalkan sebelum breakfast setiap hari. Rasanya pun sedap.

Seperti yang korang tahu, produk ni memang terbaik untuk bersihkan usus sebab ada prebiotic, maka lepas minum ni memang expect lah akan pergi ke toilet. Hihi.. Lega perut lepas tu.

Kemudian kesan pada kulit dan kesihatan pun makin bertambah baik. Kulit jadi lagi moist, dan badan kurang letih.

So huda memang rekemen sangat anda pun sama-sama cuba produk best ni!

Produk ini dijamin HALAL, bebas dari bahan kimia, pengawet , hormon, antibiotik, GMO dan juga bebas Gluten.





Kitsui, Cantik Semulajadi !





Jom dapatkan KITSUI anda hari ni di kedai watson yang berhampiran atau beli sahaja secara online.

Jangan lupa masukkan kod "KITSNOW" semasa checkout dan nikmati 25% off (capped at RM2) di Kitsui Official Shopee Mall

Kitsui Official Shopee Mall : https://shopee.com.my/kitsui.my.hq

Kitsui Official Instagram : https://instagram.com/kitsuimalaysia

TikTok : https://vt.tiktok.com/ZSJUoshPn/

Facebook : https://www.facebook.com/kitsuimalaysia

Youtube : https://www.youtube.com/c/KitsuiBeauty

.

Post a Comment

3 Comments

  1. Wahh macam best jer produk ni. KITSUI salah satu produk yang KakYa suka juga.

    ReplyDelete
  2. Warna pink tu buat terliur, nampak sedap jer!

    ReplyDelete