Advertisement

Riadah Bersama Keluarga di Taman Teluk Ketapang Muar Johor


Bulan lepas balik kampung, sempat luangkan masa waktu pagi beriadah bersama keluarga di Taman Teluk Ketapang Muar Johor. Setelah setengan tahun tak balik Muar, kali ni balik seronok dapat pergi sini di pagi hari. lagi seronok bila Arif dapat main bersama dengan cousins dari Johor. 

Riadah Bersama Keluarga di Taman Teluk Ketapang Muar Johor 


Di sini terdapat trek jogging yang luas, taman permainan, landskap hijau yang menenangkan. 





Actually plan nak jumpa dengan kazen The arifs pukul 7 lebih. Kami dah sampai lama dekat sejam juga the arifs tunggu kazen diroang. hehe.. 





Sian anak-anak mama, sejam main tunggu kazen tak sampai-sampai. 

Lepas kazen diorang sampai, memang puaslah main di playground buat macam diorang yang punya 



Lepas puas main, masing-masing pun lapar. Maka singgah breakfast roti canai 


Seronok tengok The Arifs bonding dengan cousins diorang. tunggu end year balik kampung lagi dan spend time sama-sama. InshaAllah. 

Post a Comment

1 Comments