Motivasi Untuk Kurus - Nak Pakai Semula Baju nikah 10 Tahun Lalu


Dulu memang control makan few months before wedding. Itu cerita 10 tahun lalu.
Tengok balik gambar time nikah, fuh duduk gini pun tak nampak perut.
Berat sekarang dan dulu beza dekat 15kg. dan berat sekarang lebih dari berat timbang time nak masuk labour room masa beranakkan The Arifs. Ya Allah.. sedihnya tengok gambar ni.. nak kurus cam dulu.
 
Kena challenge diri sendiri, next month anniversary ke 10 nak sarung balik baju nikah ni..
Ayuh diet sungguh-sungguh wahai my dear self..
I will do whatever it takes to get what i want!

InshaAllah.. 




tampal banyak-banyak kata movitasi dan gambar ni huda letak as desktop screen PC. Setiap hari tengok. Kalau rasa nak makan manis-manis ke throwback kemanisan masa awal-awal bercinta dan kahwin cukup lah kot. hihi.. 


Huda ada daftar satu kelas kurus ni, start weekend ni, tengok sejauh mana ilmu yang huda dapat nanti dan hasil lepas amalkan . Next month huda update yer di blog.. stay tuned! 

Jom kita kurus sama-sama. Kurus bonus jer yang penting nak sihat untuk suami dan anak-anak tersayang. Mama sihat dan bahagia automatik family bahagia kan?