Advertisement

Beli Swimming Goggles Lengkap Earplug Di Shopee Memang Pilihan Terbaik


Beli Swimming Goggles Lengkap Earplug Di Shopee Memang Pilihan Terbaik  |  Tahun ni rezeki huda jumpa coach swimming dan daftarkan The Arifs dan huda sendiri pun nak join kelas swimming. So antara kelengkapan patut ada adalah swimming goggles. Ada jer beli sebelum ni tapi rasa nak beli baru. So search di Shopee dan terjumpa siap ada earplug. Tanpa fikir panjang terus huda beli!




Hensem tak saya bergaya dengan swimming goggle baru ni?  Warna green yellow untuk adik hakim


Warna biru putih untuk abang Arif Haikal.



Nak beli jugak ? Klik jer sini 

Untuk dewasa pun ada dari seller yang sama 

Nak beli jugak ? Klik jer sini 

Suka encik suami pakai goggles ni siap dengan earplug. Takde dah masalah telinga masuk air time swimming. 

Nak cerita sikit lah ciri-ciri Swimming Goggles ni :- 
✔ Comfortable silicone frame offers anti-leak protection allowing you to concentrate on swimming. 
✔ 100% U.V. protection for your eyes while swimming outside. 
✔ Anti-Fog technology allows for swimming in all conditions 
✔ Aligned nose bridge that doesn't pinch your nose.
 ✔ Easily adjustable. 
✔ Lens design allows for a wide field of vision. 


Dari segi design pun huda suka sangat sebab mudah nak buka dan pakai sebab ada straps with buckle. Nak bukak google takde lah tersangkut rambut.  Ear plug attach sekali dengan goggles , so takde dah asyik hilang jer ear plug. 
Menariknya pasal goggles ni di design dan diuji oleh sport professionals dan swim instructors.

So sangat berbaloui beli. Lagi lah berbaloi bila huda beli di Shopee dan redeem free voucher. rezeki sungguh! 



Post a Comment

0 Comments