Tempah Personalized Beach Hat Dengan TheBeachProject.My



Tempah Personalized Beach Hat Dengan TheBeachProject.My  |  Dah lama mengidam nak ada beach hat personalized nama sendiri. Alang-alang dapat pergi ke Pulau Redang setelah lama memerap di rumah tak salah rasanya nak reward diri sendiri dengan sesuatu yang membahagiakan diri sendiri kan? Maka, dalam masa 1 hari sahaja, search kat google cari seller yang boleh huda tempah personalized hat yang cun. Alhamdulillah, jumpa pun seller yang sangat responsif. Dan hasilnya sangat WOW! 

Tempah Personalized Beach Hat Dengan TheBeachProject.My 


Ada banyak pilihan warna beach ni rupanya. Tapi huda suka yang biasa jer, warna lain cam tak berapa cun jer nak OOTD kat pulau. 






Jom layan video unboxing Personalized Hat yang huda tempah dari TheBeachProject.My 




 

Berapa Harga?

Range harga dalam RM 63 hingga RM 69  . 
Harga untuk topi huda punya ni RM 65

 
Nak Beli Jugak?

Nah boleh direct whatsapp nombor ni.. 
>> 019-4589558
Boleh follow di IG : https://www.instagram.com/thebeachproject.my/

Sekian review ringkas hari ni, semoga ia membantu korang yang memang mencari personalized beach hat untuk holiday... End year dah kan, holiday vibes memang dah turn ON dah ni kan? Huda pun berangan nak repeat holiday pulau lagi, tapi tu lah kesibukan kerja nak cari masa cuti pun takde dah.. sob.. sob... plus nak save cuti untuk adik kawen plak hujung tahun. 






2 comments:

  1. lawa la and perlu jugak ni kalau ke pulau,panassss kurangla skit burn muka hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. Alhamdulillah, 3 hari dok pulau, muka x burn tapi tangan jer la burn.. dah sapu sunblock pun burn sikit kat tangan

      Delete