Advertisement

Memori tercipta di bulan Oktober 2021.


Memori tercipta di bulan Oktober 2021  |
Rasanya bulan ni paling best sebab banyak berjalan compare sebelum ni. Syukur sangat-sangat!  Sebelum melangkah ke bulan baru, nak throwback la. Seronok bila throwback ni, buat kita rasa bersyukur atas peluang dan nikmat yang ALLAH pinjamkan pada kita yang bersifat sementara.. Moments come and go but memories last forever 

Antara memori best untuk diingati…
Bulan ni dapat tengok 2 kali rainbow yang full and bright color. So happy. Satu di Kuala Terengganu dan satu lagi di KL.



 
Paling seronok, dapat movie date layan movie terbaru Marvel . Dah lama sangat tak movie date waktu malam. Just love the feeling like old days.
Bulan ni juga berjaya cabar diri sendiri gubah hantaran guna fresh flower . At the same day lepas habis majlis tunang si adik ipar, terus pergi staycation , suprise for birthday boy.


 
Few days later, balik kampung.
Syukur dapat jumpa semua, mak abah dan adik beradik yang setengah tahun tak jumpa.
Then ada kerja sikit di KL, sempat la singgah IKEA, layankan craving nak makan meatball.
Sempat juga pergi picnic kat Taman Metropoliton Kepong dengan family kak long.
Patah balik semula balik Muar jumpa abah yang baru keluar hospital.
Esoknya balik ganu dan malam tu ke rumah mertua sebab The Arifs nak jumpa kazen2 dia. family gathering belah mertua pula.
Genap seminggu tak tidur kat rumah sendiri. Fuh sakan berjalan.


 
Bulan ni reward diri sendiri dengan beli kasut Skecher baru guna duit suami bagi. Duit suami tak pe membazir, hehe.. kasut ni sangat bermakna..
Alhamdulillah, melimpah ruah rezeki bulan Oktober ni.
 
Looking forward for November and making more amazing memories before this year end.
 
" The best about memories is making them"

Post a Comment

0 Comments