Jom Shopping di PG MALL, Pilihan No.1 e-Commerce Platform


Jom Shopping di PG MALL,  Pilihan No.1 e-Commerce Platform  | Hye Korang semua! Happy Monday. Walau kelonggaran sekarang boleh dah shopping pergi mall. tapi huda masih suka shopping online sebab harga produk yang dijual atas talian di e-Commerce platform jauh lebih murah banding di kedai fizikal. Lagipun boleh jimat masa dan tenaga bila shopping online ni, betul tak? Hari ni huda nak ajak korang jom kita sama-sama shopping di PG Mall. 

Jom Shopping di PG MALL,  Pilihan No.1 e-Commerce Platform

Pengenalan PG MALL 



PG Mall adalah platform membeli-belah dalam talian Malaysia, yang dikendalikan oleh PG Mall Sdn. Bhd. (836625-K) dan disokong oleh Public Gold Marketing Sdn. Bhd. PG Mall bertujuan untuk menghadirkan platform perniagaan yang boleh dipercayai untuk para peniaga untuk mempelbagaikan portfolio perniagaan mereka dari perspektif global.

 PG Mall telah disahkan oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) 100% pemilikan tempatan dan tidak ada unsur penjualan langsung dalam model perniagaan yang mantap. 

PG Mall mematuhi Peraturan Perlindungan Pengguna (Transaksi Perdagangan Elektronik) 2012 dengan semua persyaratan yang dinyatakan untuk melindungi pengguna dan peniaga di PG Mall. Pembeli PG Mall mempunyai pelbagai pilihan produk mulai dari Elektronik, Fesyen, Buku, Rumah & Hidup, Makanan & Minuman, Sukan & Riadah, Anak & Bayi, Kesihatan & Kecantikan, Automotif hingga E-Voucher. Dengan jumlah produk PG Mall meningkat setiap hari kerana PG Mall memperluaskan keluarga penjual untuk menjual secara dalam talian di Malaysia di pasar terbuka ini. 

Fakta Menarik Tentang PG Mall




 PG Mall telah menduduki peringkat oleh iPrice Insights sebagai pasaran dalam talian ketiga yang paling banyak dikunjungi di antara pasaran dalam talian pemilik asing yang lain di Malaysia. Laman web ini mencatatkan jumlah lawatan laman web bulanan sebanyak 1,688,500 pelawat pada laporan Q1 2020. 

Petikan dari artikel Bussines Today. Com.My , Menurut pengarah urusan, Louis Ng :- 

“Berdasarkan laporan suku ketiga 2019 iPrice, kami berada di kedudukan 5 Teratas untuk lawatan web bulanan tertinggi di antara pemain antarabangsa yang serupa, dan dapat naik ke kedudukan ketiga hanya dalam 6 bulan dengan peningkatan yang mengagumkan sebanyak 812,400 jumlah web lawatan, sehingga 1,688,500 jumlah lawatan web pasti mengejutkan, terutamanya untuk jenama homegrown seperti jenama kami, yang menjadikan kita laman web eCommerce No.1 di Malaysia. Tidak syak lagi bahawa kita sekarang secara rasmi menjadi pesaing pasaran yang serius dan akan terus berkembang secara agresif untuk menduduki tangga teratas, ”  

PG Mall juga telah bekerjasama dengan kurier Pos Malaysia Bhd, Pos Laju di bawah kerjasama strategik sebagai rakan logistik utama di rantau ini. Ini akan membolehkan pasaran menjangkau 10 juta pembeli dalam talian di kawasan bandar melalui 700 cawangan Pos Malaysia di seluruh negara. Selain kerjasama dengan Pos Malaysia, PG Mall juga bekerjasama dengan perkhidmatan kurier lain seperti DHL, GDEX, Skynet, Pgeon dan The Lorry antara lain. Bagi pengembangan pasaran, PG Mall telah bekerjasama dengan syarikat telekomunikasi terkemuka seperti Maxis, Celcom dan redOne.



PGMall Terima Pembayaran secara e-wallets dan  Payment Gateway.

Trend sekarang kan, huda suka buat payment transaksi online guna e-Wallet sebab nak kumpul points. Suka betul sebab PG Mall ni boleh shopping guna e-wallet jer! 


Payment getaway macam Ipay88, FPX dan guna pelbagai bank pun boleh. So sangat-sangat memudahkan proses sebab banyak pilihan! 


Jom korang kita shopping sama-sama di PG Mall, Ayuh support local e-Commerce Malaysia. Rancakkan ekonomi negara kita! Untuk maklumat lanjut jom klik link di bawah :- 


Website: www.pgmall.my 
Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #FreeShipping #PGMallxIprice

15 comments:

  1. Antara platform shopping online yg kita suka terjah dan beli..

    ReplyDelete
  2. murah-murah harga kat pgmall..dah ada barang yang dah aim nak beli.

    ReplyDelete
  3. 온라인카지노 I think the restaurant which you told me in the letter is very interesting. I also like to eat out and I usually go to a restaurant for dinner with my family tiwce a month.,The food is deliciuous so we enjoy it very much. The service is also quick and frienfdly

    ReplyDelete
  4. 카지노사이트 I think the admin of this web page is truly working hard for his website,
    as here every material is quality based material.

    ReplyDelete
  5. 스포츠토토 I really like looking through a post that can make people think.
    Also, thank you for allowing for me to comment!

    ReplyDelete
  6. 토토사이트 of course like your web site however you have to take
    a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with
    spelling problems and I find it very bothersome to inform the truth on the other hand
    I'll certainly come again again.

    ReplyDelete
  7. Antara shopping online yang and pilih. Air fryer pun nad beli dekat sini. Tadi baru masukkan troli vacum cordless..ehhee

    ReplyDelete
  8. Hi there! This article could not be written much better! 파워볼 하는법

    ReplyDelete
  9. Your information was very useful to me. That's exactly what I've been looking for 온라인경마

    ReplyDelete
  10. whoah this blog is wonderful i love reading your posts. Keep up the great work! You know, many people are searching around for this information, you can aid them greatly. 파친코사이트

    ReplyDelete
  11. Thanks for sharing a nice article really such a wonderful site you have done a great job once more thanks a lot 릴게임

    ReplyDelete
  12. This is my first time i visit here. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here keep up the good work
    인터넷경마

    magosucowep

    ReplyDelete
  13. Hi to all, it’s genuinely a pleasant for me to pay a visit this web site, it consists of valuable Information. 바카라사이트

    ReplyDelete
  14. Great content material and great layout. Your website deserves all of the positive feedback it’s been getting 카지노사이트

    ReplyDelete