Advertisement

Berbaloi Sungguh Grab Promosi Dominos #SamaSamaJaga 2 Pizza Regular RM19 Jer!




Berbaloi Sungguh Grab Promosi Dominos #SamaSamaJaga 2 Pizza Regular RM19 Jer! | Awal minggu ni, memang selera tak makan makan nasi, lepas makan sushi for lunch, untuk dinner huda tapau pizza Dominos. Kenapa Dominos?? Haish, korang tak tahu ke Promosi #SamaSamaJaga dari Dominos, dapat diskaun sampai 70% okay!!



Huda sangat-sangat puas hati bila berpeluang grab promosi kali ni, sebab huda terlepas hari tu promosi Vaccine dari Dominos. Terima kasih Dominos buat promosi best ni lagi!! 


Happiness bila dapat beli pizza murah! Promosi yang sangat berbaloi , rugi jika dilepaskan...

Order Online dan pick up di kaunter POTONG-Q 



Owh ramai juga tanya, promo sampai bila?
LIMITED TIME ONLY!! 




So sebelum habis promo, sila lah terjah dan beli , Beli lebih bagi kawan-kawan, adik beradik, saudara mara, jiran tetangga dan anyone. Sharing is Caring dan ayuh kita #SamaSamaJaga . 


Post a Comment

0 Comments